LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Amber Mark album Three Dimensions Deep

we ❤️ music

Amber Mark a scos albumul de debut “Three Dimensions Deep”

Amber Mark a lansat albumul de debut “Three Dimensions Deep”. Noul proiect a fost laudat de publicatii importante precum The Guardian, The Line Of Best Fit 8/10, Loud & Quiet, DIY Magazine si NME.

Materialul discografic este lansat dupa patru ani de la lansarea celui de al-doilea EP “Conexao”. “Three Dimensions Deep” contine 17 piese si poate fi impartit in 3: WITHOUT, WITHHELD si WITHIN.
In prima parte Amber canta despre propriile insecuritati si anxietatea colectiva, incercand sa afle raspunsuri pentru trauma si suferinta. Gasind pacea si o forma de spiritualitate prin studierea teoriilor universului, Amber a gasit o noua perspectiva asupra vietii. Proiectul este unul profund, dar si o scrisoare de dragoste pentru propria persoana.

Albumul cuprinde mai multe de genuri muzicale precum, funk, R&B, soul si hip-hop. Acesta va fi urmat urmat de turnee in SUA, Regatul Unit si Europa.

Link: https://ambermark.lnk.to/ThreeDimensionsDeep

“Three Dimensions Deep este o calatorie muzicala a intrebarilor pe care incepi sa ti le pui atunci cand vei cauta raspunsuri in univers”, spune Amber despre noul proiect.

New York City, orasul natal al artistei, a fost afectat grav de pandemie in 2020. Astfel, Amber a inceput sa inregistreze mai multe cover-uri, inregistrand compilatia “Covered-19”. Colaborariile cu Empress Of si DJ Paul Woolford au tras atentia multor iubitori de muzica. Amber a acumlat pana acum peste 430 milioane de stream-uri dar si un grup de fani loiali.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT