LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Jean Gavril x Vlad Flueraru

we ❤️ music

Asasina, noua piesă a lui Jean Gavril cu Vlad Flueraru

Jean Gavril colaborează cu Vlad Flueraru pentru a ne oferi propria lor viziune asupra Asasinei din visele lor. Cu un sound proaspăt ce combină rock-ul nonconformist cu pop-ul și versuri puternice, cei doi artiști sunt pregătiți să cucerească inimile ascultătorilor și să domine playlist-urile iubitorilor de muzică.

Piesa Asasina este despre ea și despre furtuna lăsată în urma sentimentelor neîmpărtășite. Jean Gavril și Vlad Flueraru îmbină stilurile pentru a spune o poveste de dragoste care nu s-a întâmplat.

În cuvintele lui Jean Gavril: “Întotdeauna mi-a plăcut să abordez featuring-uri interesante și să cochetez cu zona urbană, încă de la primul meu featuring cu DOC, apoi cu Bruja, acum cu Vlad Flueraru. Îmi place foarte mult de Flueraru pentru că este un artist nou, în creștere, are o muzică curată, are versuri deștepte. Mă bucur că pe lângă artistul Vlad Flueraru, l-am cunoscut și pe omul Vlad Flueraru de care îmi place foarte mult. Colaborarea a fost naturală, într-o seară, în camp-ul organizat de HaHaHa Production. Noi am făcut piesa, Vlad Flueraru a auzit-o, i-a plăcut și de acolo, totul a decurs perfect. Piesa reprezintă o zonă comună pe care o avem amândo. Abia așteptăm să o auziți!”.

Asasina lui Jean Gavril și a lui Vlad Flueraru este femeia puternică care îți va sfâșia speranțele cu tocurile ei stiletto și care te va face să visezi la ea și la urmele de ruj roșu. Piesa este o împletire de sentimente în care cel părăsit caută mai mult, dar este mereu respins, rămânând doar cu speranțele și parfumul lăsat în urmă.

O coproducție Roton Music și HaHaHa Production, melodia este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

Despre Jean Gavril

Jean Gavril este un artist român ale cărui piese au cucerit inimile ascultătorilor de rock non-conformist. Muzica lui Jean reprezintă o combinație a emoțiilor sale nefiltrate și a spiritului său liber, cu o influență subtilă a muzicii pop și funk a anilor ’60. Jean Gavril a învățat să cânte la chitară încă de mic, iar din liceu a început să susțină concerte în barurile din Constanța, orașul său natal. Primele sale hituri, Totul sau nimic, Tocuri și Fată, bea cu mine i-au adus notorietate la scurt timp după lansare. Mai mult, a patra piesă lansată, Oh, Ramona, a fost soundtrack-ul oficial al filmului cu același nume. Printre cele mai populare piese ale lui Jean Gavril se numără Ultimul val, cu peste 5.600.000 de vizualizări pe YouTube, și Tocuri, cu 1.700.000 vizualizări pe YouTube. Unicitatea, vibe-ul nonconformist și onestitatea în materie de muzică l-au propulsat pe Jean pe cele mai mari scene din România. De asemenea, acesta a câștigat competiția Dancing on Ice, de pe Antena 1 și a fost concurent la America Express, fiind unul din cei mai îndrăgiți participanți. În prezent, Jean Gavril este concurent la Te cunosc de undeva.

Despre Vlad Flueraru

Vlad Flueraru este un artist în plină ascensiune pe scena muzicală din România, cunoscut pentru colaborările sale cu unele dintre cele mai mari nume din industrie pentru piesele sale: Înspre bine, cu peste 215.000 de vizualizări, în colaborare cu Guess Who, Țigări și Alcool, în colaborare cu Deliric și Oscar. Ca scriitor la HaHaHa Production și producător la FacemRecords, Flueraru este un nume din ce în ce mai prezent în industrie. Artistul își transpune emoțiile și viziunea în creațiile sale, ceea ce îi face pe ascultători să se identifice cu melodiile sale.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT