LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Sebastián Yatra - Érase una vez… Pero ya no

we ❤️ music

Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”

Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”, inclusă pe coloana sonoră a primului serial muzical în spaniolă de pe Netflix, cu același nume. Acest track a fost scris de Sebastián Obando, Andrés Torres și Mauricio Rengifo. Cei doi din urmă s-au ocupat și de producția piesei.

În noiembrie, Netflix a confirmat primul serial muzical în spaniolă, intitulat „Érase una vez… Pero ya no”, care va aborda muzica pop și latino caracteristică vorbitorilor de limba spaniolă. Manolo Caro (Alguien tiene que morir, La casa de las flores) este cel care a creat și regizat serialul, iar Lucas Vidal este producătorul muzical.

Produsă de Rafael Ley, María José Córdova, Carlos Taibo și Manolo Caro, „Erase una vez…Pero ya no es” spune povestea a doi amanți care au fost separați într-un mod tragic și care trebuie să se reîntâlnească în altă viață pentru a rupe blestemul care a fost aruncat asupra satului în care locuiau. Sosirea a doi turiști ar putea reprezenta un risc pentru singura sanșă pe care cei doi îndrăgostiți o au de a rupe blestemul.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/EraseUnaVezPR

„Érase una vez… Pero ya no” se bazează pe un repertoriu internațional, la care au contribuit și cântărețul și compozitorul columbian, Sebastián Yatra și cântărețele din Spania, Mònica Maranillo (La Voz Kids) și Nia Correia (Operación Triunfo 2020).

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT