LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
anda adam si mr vik

we ❤️ music

Azi se lansează Friday Raggaeton, un nou proiect muzical! Anda Adam și MR. VIK vin cu Toca Toca!

Dacă e vineri e Friday Reggaeton, un nou concept pe piața muzicală iar azi, 30 iulie, putem asculta noua colaborare dintre Mr. VIK și Anda Adam care au lansat videoclipul piesei "Toca Toca"

Azi, 30 iulie 2021, este o zi mare pentru MR. VIK și Sprint Music! Și-au unit forțele și împreună lansează un nou concept pe piața muzicală: Friday RaggaetonAsta înseamnă că săptămânal, în fiecare vineri la ora 11:00, pe canalul de youtube Sprint Musi și pe site-ul welovemusic, se va lansa câte o piesă de referință! Iar acum, la debutul proiectului Friday Raggaeton,prima melodie lansată este un feat de excepție, cu MR. VIK și Anda Adam – Toca Toca!

“Începând de azi, 30 iulie, eu, alături de Sprint Music, începem proiectul Friday Raggaeton, de care sunt foarte încântat. Ideea este că în fiecare vineri vom lansa câte o piesă cu un mini clip pentru acest proiect.  Vom face piese în stilul meu, Reggaeton, cu balcanic vibe. Prima colaborare este cu Anda Adampentru piesă “Toca Toca”pe care am făcut-o de multă vreme, e pe balans, pe dancing, pe nebunie. Clipul e mai de club, așa că stați cu ochii pe noi, nu doar acum, ci în fiecare vineri pentru că Friday Raggaetonva fi pe val!”, spune MR VIK.

“Piesa cu MR.VIK mă reprezintă! Este pe un vibe foarte bun, are o energie mișto, așa cum suntem și noi și sunt convinsă că această colaborare este de succes. Nu are cum altfel! Amândoi transmitem o energie pozitivă prin piesele pe care le facem și abia așteptăm să lansăm “Toca Toca”,să danseze lumea pe ea!”, spune Anda Adam, care din această toamna este implicată într-un proiect de mare anvergură în televiziune.

Cine este Mr. Vik?
Născut în Satu Mare, din părinţi arhitecţi, pe numele său Vasvary Victor Emanuil, Mr. Vik creşte că împătimit al muzicii hip-hop. La vârsta de 14 ani formează, împreună cu un prieten, prima să trupă de hip-hop, reuşind să se facă remarcaţi pe plan local. Urmând tradiţia familiei, Mr. Vik studiază arhitectură, dar ajunge înapoi în lumea muzicii şi a producţiei muzicale, compunând de-a lungul timpului pentru mulţi artişti cunoscuţi. Toate piesele semnate Mr. Vik sunt compuse în întregime de artist. În anul 2015, proiectul artistului ia amploare prin “Cocaine”, prima piesă de mare succes ce depăşeşte 11 milioane de vizualizări în mediul online, urmată îndeaproape de “Balkaton”, single lansat în 2016, single ce se bucură de succes atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. Numele de “balkaton” nu se limitează la a fi numele single-ului, ci reprezintă şi numele stilului original pe care artistul şi-l impune în lumea muzicii. Pe final de 2016, Mr Vik lansează o piesă cu aer super fresh, intitulată “Brasil Tropical”. Anul 2017 aduce, din partea prolificului artist, o serie single-uri şi colaborări interesante precum “Pom Pom”, “HeadShot” feat. Akcent, Pack the Arcade & Kief Brown, “Combinou” feat. Julio Rocha, “Alty Alby” feat. Shady şi “Monalisa” feat. Tamy.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT