LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Trupa T.R.U.P Dă-mi foc

we ❤️ music

Trupa T.R.U.P lansează “Dă-mi foc”, piesa ce va încălzi suflete și inimi

În această atmosferă de sfârșit de toamnă, cei de la T. R. U. P. au lansat videoclipul piesei „Dă-mi foc", alături de Andrei Serjant, o baladă ce, cu siguranță, își va găsi locul în playlistul fiecăruia dintre noi. Franny și Andrei Serjant sunt artiști tineri, dar cu experiența vastă în muzica de la noi, dar și în Republica Moldova, de unde este originar solistul.
Acestia au participat la și în cadrul unor show-uri de talente, Franny la Vocea României, iar Andrei în semifinalele Superstar, unde s-au făcut remarcați prin multitudinea de genuri muzicale pe care le pot interpreta.
Acordurile chitarei îți captează atenția din primele secunde, iar ritmul minimalist și orchestrația discretă susțin o linie melodică rafinată interpretată impecabil de soliștii trupei.
Fiind uproiect muzical inedit, vei fi surprins de greutatea și acuratețea acestei piese.
În componența grupului, sunt artiști cu experiență, persoane creative și cu „antecedente” remarcabile în zona compoziției și producției muzicale.
 Francesca Sârbu (Franny), solista grupului, are la activ câteva videoclipuri lansate cu propriile compoziții muzicale, și s-a făcut remarcată cu piese precum „Recunosc” și „Halucinogen”, dar și cu diverse colaborări în zona de underground. Frumoasa artistă este un muzician cu acte în regulă, absolvent a UNMB, pianist, compozitor, textier și o voce cu adevărat specială.
Francesca a spus: „T.R.U.P. si suflet pentru muzica de „suflet”! Asta încerc să fac încă de la 6 ani și simt că, prin acest proiect, alături de colegii mei, să aducem căldura notelor muzicale și a mesajelor cu însemnătate în casele, mașinile voastre sau chiar și în căștile care vă acompaniază plimbarile/drumurile cu vibe-uri si povești muzicale”.
Băieții din grup sunt cunoștințe mai vechi, ei scriind cumva istorie în zona trupelor de live, fiind fondatorii Perpetuum, una dintre cele mai apreciate trupe de club și evenimente din Bucureștpână acum ceva ani, când au hotărât să își mute activitatea concertistică în țările scandinave.
Trupă cu oameni cu vechime în muzică
Marius Draghici și Cătălin Fântâneanu, căci despre ei este vorba, pe lângă mulțimea de concerte cu care și-au încantat fanii, au o activitate intensă și în zona creativă a muzicii, având compoziții și colaborări cu o serie de artiști consacrați din România.
„Am pornit la drum crezând în șansa noastră, în potențialul nostru creativ și nu în ultimul rând, în toți acei oameni care ne-au oferit necondiționat sprijin moral și dragostea lor. Suntem și vom rămâne TRUP. și suflet pentru ei și pentru voi cei care ne veți oferi șansa să demonstrăm că merităm un colțișor în inimile voastre”, a spus Marius Draghici, instrumentist (chitară bass, chitară clasică și acustică), compozitor și profesor de muzică.
Majoritatea pieselor trupei sunt compuse de Marius Draghici și Francesca Sârbu.
Marius a ales să lucreze cu această echipă, motivat fiind de prietenia ce îi leagă și de faptul că alături de Silviu și-au pus amprenta pe câteva piese de succes, dintre acestea remarcându-se Lora – „Puișor”, Belleamy – „Bye Bye”, Amalia feat. Eli – „Prizonieri”.
Sunetul a fost desăvârșit de către Cătălin Fântâneanu (Solo), acesta realizând mix/ masterul noii piese. Solo, cum este chitaristul grupului, are la rândul lui realizărpersonale, creând și producând pentru o serie de artiști autohtoni și internaționali.
TRUP. este un nou proiect care ascunde trairi, experiențe, suferințe, bucurii, toate combinate cu armonii care genereaza emotii.”, spune Solo – Cătălin Fântâneanu.
we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT