LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Giulia Jewlz

we ❤️ music

Are doar 16 ani, dar piesele ei strang sute de mii de vizualizari. Acum lanseaza o piesa noua: “Primul meu defect”

Giulia Jewlz lansează cea de-a treia piesă. Primul meu defect este o piesă despre prima iubire, descrisă prin ochii unei adolescente care reușește să descrie candid și emoționant trăirile aceste experiențe.

„Am știut de la primul play că Primul meu defect este piesa mea pentru că a spus povestea mea, acest veșnic carusel de emoții al dragostei adolescentine. M-am atașat foarte tare de ea când am tras vocile, pentru ca m-a făcut să retrăiesc toate stările prin care am trecut în prima mea relație. Aștept sa îmi spuneți pe voi ce emoții vă cuprind atunci când o ascultați.” spune Giulia Jewlz.
Piesa vine acompaniată de videoclipul realizat de Criss Blaziny în care Giulia Jewlz și Iustin Barbu portretizează un cuplu tânăr.
Fiecare dintre melodiile Giuliei reprezintă o inițiere într-o poveste de dragoste ruptă din adolescență. Mai mult, Giulia cântă despre propriile experiențe, despre sentimentele pe care le trăiește și despre lecțiile pe care le învață pe drumul spre maturitate.
Giulia Jewlz este o tânără artista care are doar șaisprezece ani. Primul ei single, Apusu, a fost lansat la sfârșitul lunii august 2022 și a strâns deja peste 83 de mii de vizualizări pe YouTube. Piesa s-a auzit și la emisiuni TV populare precum Neatza cu Răzvan și Dani și Neatza de weekend de la televiziunea națională Antena 1, ambele fiind cunoscute pentru audiențele record în nișa lor, cu peste 30% din cota de piață. Al doilea single al ei, Străzile, cu Criss Blaziny, a fost lansat în urmă cu trei luni și are deja peste 189 de mii de vizualizări pe YouTube. În prezent, Giulia Jewlz lucrează la mai multe proiecte care includ crearea de piese noi atât pentru publicul național, cât și internațional. Ea colaborează cu DJ și producători de succes precum Iryx, Ikarus și Sundew pentru a-și aduce muzica unui public mai larg.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT