LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
REMADY face echipă cu SNARE pentru Beautiful Life

we ❤️ music

REMADY face echipă cu SNARE pentru “Beautiful Life”

REMADY face echipă cu SNARE pentru “Beautiful Life”. Totul a început acum cincisprezece ani cu piesa „No Superstar”. Single-ul l-a catapultat pe Remady direct în topurile internaționale. În plus, cântecul a fost în topurile single elvețiene pentru 48 de săptămâni și a obținut discul de platină.

Au urmat multe single-uri captivante, precum „Give Me A Sign”, „The Way We Are” sau „Do It On My Own” cu Craig David, care a obținut și statutul de aur și platină în Elveția, Franța și Danemarca.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BeautifulLifePR

Cu piesa „Single Ladies” de pe albumul „The Original”, Remady și Manu-L au obținut primul lor hit numărul 1 în topurile elvețiene. În continuare, albumul a atins statutul de dublu platină în Elveția. DJ-ul și producătorul din Zurich a fost nominalizat și la NRJ Music Awards de la Cannes.

După ce a lansat hituri precum „L.I.F.E.”, „IDWK” și „Wonderful Life” în ultimii ani, următorul single potențial de succes urmează acum cu „Beautiful Life (ft. SNÄRE)”. Un single dance/pop modern cu un refren incredibil de atrăgător. Melodia perfectă pentru a începe sezonul de primăvară.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT