LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Kungs - Club Azur

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1175

we ❤️ music

Kungs a lansat albumul “Club Azur”

Kungs a lansat albumul "Club Azur", al carui titlu este inspirat de petrecerea digitală, lansată de Kungs la începutul pandemiei. Materialul include colaborări cu Boys Noize, The Knocks, Good Time Ahead și Victor Flash.

“Club Azur” este al doilea album al artistului, la care a inceput sa lucreze inainte de pandemie. Chiar daca initial, directia albumului era mult mai profunda si mai captivanta, live-urile online denumite Club Azur, l-au facut pe Kungs sa schimbe directia materialului in cea mai vesel, solar, optimist.

Stream: https://umusic.lnk.to/ClubAzurPR

Kungs este un DJ si producator originar din Sudul Frantei, care si-a inceput cariera la varsta de 5 ani. Inca de atunci, Valentin isi petrecea toate dupa amiezile ascultand muzica rock’n’roll, alaturi de tatal sau. Printre primii artisti care l-au inspirat au fost The Who si The Kooks, printre altii. Acum, Kungs este unul dintre cei mai cunoscuti artisti ai muzicii dance-pop.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT