LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
holly molly

we ❤️ music

Interviu: Holy Molly “Pentru mine 2020 a fost un an foarte bun pe partea muzicală”

Holy Molly a debutat, pentru cei care nu știu, cu pseudonimul de Miss Mary, fiind o tânără foarte talentată cu potențial.

De curând o nouă artistă ne-a atras atenția, însă după ce am stat de vorbă cu ea ne-am dat seama că nu este chiar atât de nouă în lumea muzicală. Ne-am revăzut cu solista la o filmare și am stat de vorbă cu ea despre trecut, prezent și viitor.

WeLoveMusic: Spune-ne care este numele tău în realitate?

Holy Molly: Acum sunt Holy Molly, însă am fost mulți ani Miss Mary iar numele meu real este Maria Alexandra Florea. Au trecut 6 ani de la majoratul meu, unde eram Miss Mary, am 25 de ani acum.

Câți ani aveai când ai început să faci muzică?

Aveam 3 ani, am început cu trupa Allegretto, apoi am făcut pian, chitară și teorie la școala de muzică și aveam 12-13 ani când m-am lansat cu Miss Mary cu care am cântat un gen muzical.

Însă ai schimbat genul muzical…

A fost mai mult o tranziție în timp că nu am schimbat atât de brusc. Eu am făcut schimbări pe parte de stil. După ce am intrat la UNATC n-am mai continuat să cânt foarte mult aici, eram ocupată și am început să scriu muzică în engleză, pentru că îmi plăcea foarte mult. Eu nu știu să scriu versuri bine în română, nu e fiță, dar nu știu să scriu atât de bine cum scriu în engleză si nu mi se potrivește atât de mult. Așa că am început să scriu în engleză și am avut câteva încercări pe piața de afară. Am început să lansez piese EDM – electronic dance music- am văzut cam cum merge treaba. Și în 2019 am scris o piesa “Menaje a Troix” și a fost semnată la Sony Germania iar de atunci au început să se întâmple lucrurile. Adică pentru mine 2020 a fost un an foarte bun pe partea asta pentru că mi-au prins piesele în Germania, Franța, toată partea de vest a Europei. Am intrat în foarte multe playlisturi de acolo și în topuri.

Din păcate, n-ai ajuns în străinătate să cânți…

Singurul motiv pentru care n-am ajuns acolo a fost că a început carantina și a trebuit să stăm în casă dar în mod normal ar fi trebuit să merg acolo. Să înceapă concertele, să merg la emisiuni, la radio și așa mai departe. Dar asta e. Am stat în țară și am urmărit cum creșteau numerele pe Youtube.

Însă ai avut noroc și ai făcut muzică…

Am semnat un contract de trei piese cu Sony Music Germania. Eu fiind la casa de discuri Creator Records. Din echipa mea fac parte Marius Dia, Radu Cristea și Alex Parker. Am făcut echipa de un an și lucrăm cu Global Records de la noi. Piesa “Twinkle, Twinkle” e lansată cu ei și deși nu mai am contract cu Sony piesă tot a prins în Germania.

Ai filmat un videoclip care a fost discutat…

Este un videoclip drăguț, cu actorul Paul Diaconescu care nu a pățit nimic la filmări, a fost safe, și am repetat înainte. E un băiat extraordinar de talentat, atunci ne-am cunoscut prima oară. Pentru că am fost amândoi din lumea asta a actoriei ne-am înțeles bine. Am avut o comunicare extraordinară pe platouri. A fost amuzant. Filmările au durat 14-15 ore.

Ce nu se știe despre tine?

Sunt actriță și am fobie de catifea. Nu pot să ating catifeaua. Îmi place să mănânc sushi și să gătesc. Știu să gătesc vinete, ciorbe, dar nu am timp.

Ce urmează după piesa asta?

Multe alte piese grozave și o colaborare extraordinară cu cineva din România, nu pot spune încă. Un artist foarte mișto din România. Filmez live session cu “Twinkle”, o să merg într-un music camp, scriu foarte mult, sunt songwriter, 2021 se anunță un an foarte bun

Ce ai pierdut anul trecut?

Am câștigat pe partea muzicală, însă am pierdut șansa de a călători, în decembrie am fost în Egipt și Mexic.

Ai un mesaj pentru cititorii noștri?

Să fiți fericiți în fiecare zi pentru că suntem încurajați de motive de fericire și bucurie în jurul nostru.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT