selatim si mirian - tabooo

Selatin și Miriam au lansat videoclipul piesei “Taboo”! “Există chimie între noi și ne dorim mai multe piese împreună”

we ❤️ music
Unul dintre cele mai frumoase cupluri muzicale de la Balkanika Records a revenit cu o nouă colaboarare muzicală. Este vorba de Selatin și Miriam care colaborează din nou pentru melodia "Taboo" la care au filmat un videoclip antrenant și foarte cool.

Toată lumea îl știe pe Selatin datorită pieselor sale dar și participării sale în reality-showului matrimonial “Puterea dragostei” unde a stat doar câteva săptămâni. Tânărul a lansat din nou împreună cu Miram o piesă fierbinte, “Taboo”, la care au filmat și un videoclip. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în studioul de înregistrări de la Balkanika Records, în primăvară, când împreună cu Maskeli au lansat videoclipul piesei “Bum Bum”. Acum, Selatin și Miriam s-au reîntâlnit și au înregistrat piesa “Taboo” la care au filmat și un super cool videoclip.

“Este o piesă antrenantă, fresh, cool, taboo, pe înțelesul celor care ne iubesc mesajele. Am filmat un videoclip la care am filmat câteva ore, s-a râs foarte mult și s-a mers pe premisa frumosului. Am fost înconjurați de oameni mișto și a ieșit totul așa cum ne-am dorit. Este a doua noastră colaborare și vrem să mai lucram împreună, pentru că există chimie intre noi, se vede pe ecran și se simte în piesele lansate. La cât mai multe piese bune împreună”, ne-a mai spus Selatim Kiazim, pe numele lui adevărat.

La rândul ei, Miriam ne-a mărturisit că s-au înțeles foarte bine. “Selatin e un tip talentat, drăguț și de gașcă, comic și pus pe șotii și n-am mai râs de ceva vreme cum am făcut-o la filmările videoclipului acestei piese. Mi se pare foarte interesantă piesa, exact ce se caută acum. Este o melodie  tabu, deci… fară cuvinte. Așa cum probabil știți, eu și Selatin am mai colaborat și ne-am înțeles foarte bine”, a povestit și Miriam.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT