LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Amna & Dorian Popa x Shoturi

we ❤️ music

Amna și Dorian Popa dau ”Shoturi” pe ritmuri de bachata

Surprize, surprize la jumătatea lunii iunie din partea celui mai prosper duo muzical: Amna și Dorian Popa au ajuns la cea de-a șasea piesă împreună, ”Shoturi”, care promite să fie hitul acestei veri. Mai ales că au colaborat si cu o parte dintre cei mai buni muzicieni din România, adică Robert Toma, Emilian și Liviu Teodorescu.

Printre nenumăratele filmări pe care le are pentru diverse emisiuni, cum ar fi ”Te cubosc de undeva”, unde Amna face echipă cu Misha, concerte și sesiuni de înregistrări, iată că Amna și Dorian Popa, împreună cu Sprint Music ne aduc cea mai tare colaborare a verii, dacă vă spunem că la muzică au colaborat Robert Toma și Mircea Pavilcu (Zen) și la text Robert Toma, Cori și Amna, având ca backing vocals pe Robert Toma și Liviu Teodorescu, iar la chitară pe Emilian. 

”În ultima vreme, am descoperit că îmi place mult să dansez bachata și salsa. Și, într-o discuție cu Robert Toma, s-a început proiectul acesta, în care am demarat această piesă, pentru că ritmul ei e de bachata. După care, Dorian a spus: “Aș vrea foarte mult să intre și fratele Liviu!”. Am zis: “Ce idee bună!”. A intrat și Liviu. Apoi, la înregistrări, cu Emilian, am spus: “Emilian, ne trebuie o chitară, așa, frumoasă, fină, ceva de bachata și nu-i dăm de cap”. Și Miluț ne-a trimis, cred că în 3 minute, o chitară “blană”, și una ritmică, pe spate, pentru piesă, pentru susținere. Am colaborat cu unii dintre cei mai tari oameni din industria muzicală, artiști și producători! Robert Toma, Liviu Teodorescu, Emilian și ”fratele” meu, Dorian Popa. Și Cori, care a dat niște rime pe care nu le găseam. Suntem o familie muzicală frumoasă!”, ne-a mărturisit Amna despre această frumoasă colaborare.

Amna & Dorian Popa
Amna & Dorian Popa

 Și tot ea ne-a spus a câta piesă este cu Dorian Popa. ”Am avut: „Nu poți să mă uiți”, „Banii”, „Pare rău, pare bine”, „Cealaltă ea”, „Motivul meu”. Deci, aceasta e a șasea piesă împreună. Noi suntem ca niște actori, într-o telenovelă, și urmează să pregătim fanilor noștri o surpriză foarte mare la următoarea piesă! Așa că stați cu ochii pe noi și vă vom surprinde. Să nu mai spunem că avem și un videoclip plin de surprize. Și, pentru prima oară, eu și Dorian, dansăm bachata”. ne-a spus Amna.

Iar Dorian ne-a mărturisit și el că ”esteo piesă superbă, alături de un artist și un om extraordinar pe care îl cunosc de atâta timp! Este a șasea noastră piesă, motiv pentru care mă bucur. În scurt timp, am spus că putem să scoatem și un album. Sperăm să îmbătrânim împreună! – gluma noastră este “precum Stela și Arșinel”. Doamne ajută și Dumnezeu să îi binecuvânteze! Și ne bucurăm că putem să încântăm publicul cu atât de multe piese împreună. Avem niște voci care se potrivesc foarte frumos. „Shoturi” este o piesă de vară, pe care Amna o dedică tuturor domnișoarelor care au fost rănite în dragoste. Iar eu o dedic tuturor băieților care au dezamăgit fetele, la viața lor”, spune îndrăgitul vlogger, care vă invită să ascultați piesa și să urmăriți videoclipul.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT