LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce mai face Cătălina Zamfir de la trupa Double D?

Ani de zile Cătălina a făcut parte din trupa de succes Double D, alături de Daniel Badea. Împreună au lansat hitul "Spune-mi dacă vrei" dar și alte piese care au făcut istorie.

Am căutat-o pe Cătălina pe facebook și am încercat să aflăm mai multe despre povestea ei, trecut și prezent.

WeLoveMusic: În 1994 făceai parte din trupa Double D. Ce mai faci acum? Știm că ești plecată peste hotare.

Katalina Zanfir Diamantis: Acum sunt în Cipru de vreo 12 ani și mi-am întemeiat o familie aici.

Când ai început să cânți? Cine ți-a îndrumat pașii către muzică?

Am început să cânt de mică și mama a fost cea care mi-a îndrumat pașii în această direcție, așa încât la nici 6 ani am început școala de muzică secția vioara și mai apoi la 14 ani Școală Populară de Arte secția canto muzică ușoară Prof. Alexandru Simu.

Îți aduci aminte cum ai fost cooptată în proiect?

Tot acolo mi-am întâlnit colegii cu care am întemeiat prima noastră trupa “Fantasy”, Răzvan Stefaniu și Carmen Vișan. Mai apoi i-am întâlnit pe cei de la Proiect K1 la vremea respectivă, care ne-au manageriat și cumva la un moment dat trupa Double D care era manageriata tot de ei, era într-un impas, rămânând fără o voce feminină, ni s-a propus mie și lui Carmen o colaborare la început, ulterior lucrurile mergând foarte bine am rămas ca parte din trupa alături de Daniel Badea vreo câțiva ani. Mai departe formula Double D s-a mai schimbat și în final ultimii 2 ani Double D a însemnat doar Daniel Badea și eu. Pot spune că a fost cea mai frumoasă periodă a vieții mele; alături de alte trupe ale vremii, câteva ce-i drept, eram o noutate în muzică, oamenii erau în extaz la propriu la concerte, călătoream 5 zile pe săptămâna, a fost unic.

Ați avut succes și totuși ai renunțat la trupă. De ce? Mai cânți acum?

Mai târziu am renunțat la trupă într-un impuls de moment, cred că este un mare regret al meu că n-am gândit situația altfel la vremea respectivă, dar am continuat să am alte proiecte D ‘or, Ho-ra ulterior Yana, apoi Chik-go, dar nici unul ca Double D.

Ai păstrat legătura cu foștii colegi? Știm că în 2014 ați mai încercat să reluați colaborarea tu și Daniel.

Mai țin legătură cu Danny și Carmen, au venit în vacanță la mine de câteva ori, îi consider cei mai buni prieteni ai mei și așa va fi mereu cu siguranță. În 2011 am încercat un fel de revenire, tu ai fost unul dintre oamenii care ne-ai fost alături și asta nu se uită, mai ales că ne-am lovit atunci și de niște uși închise din partea unor oameni cu care colaborasem în trecut foarte frumos; însă pentru noi această revenire a fost dovada că oamenii nu ne-au uitat, am avut o serie de feedback-uri pozitive și am primit multe mesaje frumoase, ceea ce ne-a încurajat să continuăm cu diverse evenimente private în care am cântat, nunți chiar și vreo 2 ani am făcut naveta Cipru-România.

Mai cânți, ți-ai făcut o familie, ești mamă?

Am continuat cu cântatul și aici în Cipru, am avut contracte cu câteva hoteluri și mi-am îmbogățit repertoriul cu numeroase coveruri și cântece grecești. În prezent, datorită situației în care ne aflăm cu toții am o pauză de un an jumătate, dar mai am un job curent în Aeroport. Nu sunt mamă, am doar 13 pisici însă ne gândim foarte serios la asta și este un plan pentru acest an. Cât despre Double D sigur că vom reveni de câte ori vom avea ocazia și vom fi solicitați.

Ce părere ai despre perioda asta de izolare? Cum te descurci?

Lucrurile nu stau nici aici bine, în sensul că Cipru este o țară turistică, iar acum turismul e la pământ și sincer nu mai văd sfârșitul acestei pandemi, în spatele căreia sunt convinsă că se ascund alte interese. Sigur că m-a afectat această izolare, foarte mult psihic. Mai ales că aici restricțiile au fost mult mai severe decât în România. Să sperăm că mergem spre bine și tot ce-mi doresc este ca familia mea să treacă cu bine peste asta din punct de vedere al sănătății.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT