LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
LVX Machina - CAPRA LVX

we ❤️ music

LVX Machina aduce în playlist-uri vara aceasta „CAPRA LVX”

Cine nu știe povestea caprei, o poate asculta sub forma celei mai noi piese lansate de către băieții de la LVX Machina. Compusă și produsă de către Cristian Balint și Octavian Uță, „CAPRA LVX” este o satiră muzicală ce suprinde prin muzică și versuri viața și pofta de a trăi fiecare moment intens. Așa cum ne-a obișnuit, LVX Machina vine cu un sound complex fresh alternative cu elemente electronice și cu un mesaj învelit în auto-ironie și umor negru.

„Ța ța ța căpriță ța /Ce-i mai place muzica/ Bassu’ îi face freza / Tremură carnea pe ea/ Capra noastră e belea / Moare țapii după ea/ Dar își vinde scump pielea / Fiindcă-n frunte are o stea” sunt versurile ce surprind esența sentimentelor ce te pot invada.

„Mega mulțumiri Florin Oșlobanu și Club Control pentru găzduire. Toată echipa a avut grijă de căprița «Pătrățica», care s-a simțit ca o regină la filmare”, povestesc cei de la LVX Machina.

După un an de experimente pe sound și imagine sub denumirea Corivat, Yvat și Chris Corvin au trecut la numele LVX MACHINA. Sub acest nume au lansat „Rai” și „Insomniac”, cu videoclipuri care au câștigat numeroase premii la festivaluri de film din întreaga lume și au „salutat” publicul cu cel de-al treilea single al duo-ului: „Hello Holla”, piesă ce ocupă locul 1 de opt săptămani in topul realizat de Radio Guerrilla.

Yvat s-a făcut remarcat încă din 2000 ca sound designer pentru unele dintre cele mai prestigioase bănci de sunet din lume. Primul album al său, „Concert for Violin” a fost lansat alături de label-ul englez Experimental Seafood Recordings și a atras atenția BBC Radio 3, dar și a publicului de peste hotare. Dincolo de munca de studio, Yvat este un artist de live performance cu experiența a sute de concerte în cadrul festivalurilor internaționale.

Chris Corvin este actor, regizor, DJ și music producer, iar din 2012 își împarte timpul între New York și București. A lucrat cu Francis Ford Coppolla și a apărut în celebrul serial „The Blacklist”, a regizat clipurile pentru LVX MACHINA, iar ca DJ a mixat în numeroase cluburi din Manhattan și Brooklyn

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT