LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alina Eremia a lansat videoclipul pentru piesa “Gândurile mele”

Alina Eremia este una dintre cele mai ascultate și îndrăgite artiste din industria muzicală românească. Solista a lansat un nou videoclip care se numeste "Gandurile mele" si face parte de pe albumul solistei.

Timbrul unic și performance-urile pline de emoție au reușit să creeze o legătură puternică între solista și fani, motiv pentru care, cu fiecare lansare, artista reușește să domine topurile muzicale. După lansarea piesei “Dependenta mea”, melodie ce a început sa isi facă simtită prezenta atât pe radio cât și pe TV, Alina Eremia revine cu o piesă de content –  “Gândurile mele”. Track-ul se regăsește pe noul album al artistei, material ce a fost lansat în magazinele digitale pe 14 mai. Albumul fizic, care va conține și o ședința foto excepțională, urmează să fie disponibil în scurt timp, în librăriile Carturesti.  “Gândurile mele cred că este cea mai visătoare piesă de pe albumul Deja vu, album disponibil pe toate platformele de streaming care se va lansa și în format fizic în câteva zile. Piesa este ca o introspectie, ca un dialog cu amintirea lui încă prezentă în gândurile mele și, de multe ori, pentru a le face să te asculte, e nevoie să te deconectezi și să schimbi mediul. Le multumesc oamenilor cu care am scris piesa , Florian Rus si Alexandru Turcu, dar și echipelor Global Records, W si Tranda Film”, declara Alina Eremia.

Versurile și linia melodică au fost scrise de Alina Eremia alături de Florin Rus și Alexandru Turcu,  producția finală fiind semnată de Alexandru Turcu.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT