LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cabron - În aer

we ❤️ music

Cabron a lansat “În Aer”, single-ul care dă mood-ul verii

Cabron este recunoscut pentru cele mai puternice HIT-uri pe care le-a avut România vreodată iar cu o carieră de peste 20 de ani în industrie, acesta depășește freshness-ul multor artiști tineri din industrie, semnând succes după succes.

După 3 ani de odihnă, artistul poreclit și „Lupul” și-a marcat reîntoarcerea în industrie cu o colaborare alături de Theo Rose – HIT-ul care a dat startul anului – „Fructul Interzis”.
De data aceasta, C A B R O N nu și-a luat placă, ci barcă. Și face toți oamenii să ridice mâinile în aer pe noul său single- „În aer”. Piesa este o dedicație deschisă pentru toți oamenii care încearcă să-i atragă atenția prin metode necinstite precum bârfa, vorbitul urât sau jignirea. Artistul pune punctul pe i și le transmite tuturor – „Eu și când pierd câștig.”
Piesa este o co-producție între HaHaHa Production & Cat Music. Creația piesei a fost orchestrată de unul dintre cele mai explozive duo-uri artistice: muzica este creată de Cabron și Șerban Cazan, textul este scris integral de Cabron, iar producția a fost acoperită de nimeni altul decât Șerban Cazan.
Urmărește-l pe Cabron:

Facebook: https://www.facebook.com/cabrononline
Instagram: https://www.instagram.com/cabronair/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJaFBxSsX8wxYDVAO2bw6Lw

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT