LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
AAZAR x French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe - The Carnival

we ❤️ music

AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa “The Carnival”

AAZAR face echipă cu French Montana, Mariah Angeliq, MC Zaac și Dany Synthe pentru piesa “The Carnival”. După hit-ul său internațional din 2019, „Diva”, cu Swae Lee și Tove Lo (+42 de milioane de streamuri în întreaga lume), Alexis Duvivier, alias AAZAR, tocmai a încheiat un turneu în Asia și Europa, permițându-i să-și consolideze o bază de fani pe tot globul, cu peste 400 de spectacole în toată lumea.

În Franța, a câștigat premiul NRJ DJ Music pentru „Revelația anului” împotriva unor artiști precum Fisher, Gaullin și The Prince Karma, Marshmello, The Chainsmoker și chiar Robin Schulz.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TheCarnivalPR
DJ-ul/producătorul, cel mai recent star al scenei electronice franceze, este susținut de Tiestö, Kungs, Skrillex și DJ Snake. AAZAR a devenit una dintre noile voci ale celei mai trendy sfere electro-urbane a momentului, ducându-l pe scena Global Citizen de la Paris în 2021.
Astăzi, AAZAR dezvăluie cel mai recent single al său „The Carnival”, o colaborare formată din French Montana, Mariah Angeliq, Zaac și Dany Synthé. Fanii mai experimentați vor recunoaște eșantionul însorit și optimist din „La Vida Es Un Carnaval” a Celiei Cruz, poreclit La Reina de la Salsa.
AAZAR aduce un omagiu acestui clasic latino-american cu un mesaj pozitiv, cu atât mai necesar în prezent: „nu e nevoie să plângi, viața este un carnaval și e mai frumos să trăiești cântând”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT