LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
alb negru la welovemusicfestival

we ❤️ music

Alb Negru sărbătorește 19 ani la „WeLoveMusicFestival”

Cea de-a doua ediție „WeLoveMusicFestival” de la Râmnicu Vâlcea aduce noi surprize pentru fani dar și pentru cei care vor participa la cele trei zile de concerte în perioada 18-20 august. Una dintre trupele care va surprinde va fi Alb Negru, formată din Kamara și Andrei Ștefănescu

Zilele trecute Kamara ne-a făcut câteva dezvăluiri senzaționale despre cariera lui cu trupa Alb Negru. ”Anul acesta o să fim la „We Love Music Festival”, unde o să sărbătorim 19 ani de Alb Negru. Eu consider că fiecare lucrușor pe care îl faci în viață e o cărămidă la ce înseamnă imaginea ta, la ce înseamnă drumul tău. Consider că fiecare lucrușor contează, iar noi știm bine că, în ziua de azi, notorietatea vinde mult mai mult decât „contentul” pe care îl ai. La WeLoveMusic Festival, încă nu știu să spun cât cântăm, avem un playlist, dar nu știu exact câte minute vom avea la dispoziție. Dar vom avea un recital solid. Eu sunt foarte deschis să cunosc cât mai mulți artiști de afară, să schimb cât mai multă experiență. Aș vrea să îl cunosc și pe Thomas Anders, pentru că am crescut cu piesele de la Modern Talking. Le-am și interpretat la „Te cunosc de undeva!”. Bine, Andrei a fost Thomas Anders, eu am fost Dieter Bohlen. Așa că, da, aș vrea să-l întâlnesc și să mai cunosc și alți artiști. Eu sunt deschis și artiștii de afară sunt foarte deschiși!”, a povestit Kamara.

Noi surprize la WeLoveMusic Festival
Mai este foarte puțin până la cel mai tare festival de muzică de la Râmnicu Vâlcea! A doua ediție de We Love Music Festival o să fie incendiară de-a dreptul! A doua ediție WeLoveMusic Festival, care se va desfășura la Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea în perioada 18-20 august 2023, are multe de oferit, iar organizatorii de la Sprint Music au reușit să realizeze mix-ul perfect pentru 3 zile pline de muzică bună și distracție pe cinste.
Lista completă a artiștilor care vor urca pe scenă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival s-a anunțat! Așa că line-up-ul a fost dezvăluit de către organizatori iar publicul se va bucura pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea de prezența următorilor artiști: Thomas Anders de la Modern Talking, Willy William, East 17, Snap!, Mr. President, La Bouche, S.T.S.B. aka Fun Factory, Faydee, Cappella, Fab Morvan aka Milli Vanilli, Connect-R, DJ Project x Ioana Ignat, N&D, L.A., Holograf, Pepe, Johny Romano, Mario Joy, Akcent, Alb Negru, Corina, What’s UP, Simona Nae, MC Dylma&DJ Pappa M. DJ Dark & DJ Mentol, DJ Professor, Adrian Șaguna, Cristi Nitzu. Iar o altă surpriză va veni foarte curând căci se va anunța programul pe zile.

“A doua ediție din WeLoveMusic Festival o să fie o ediție fantastică, din punctul nostru de vedere. Venim deja cu experiența primei ediții. O ediție foarte reușită! O ediție la care au participat peste 20.000 de oameni. Anul acesta așteptăm mai mult public pe platoul Fețeni, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Marius Chină de la Sprint Music, unul dintre organizatorii principali ai festivalului aflat la a doua ediție.
Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit încă de la prima ediție, Liana Stanciu și NiCK nnd.

Artiștii au făcut furori la prima ediție We Love Music Festival de anul trecut
Prima ediție a acestui festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.
Biletele pentru We Love Music Festival se pot achiziționa de pe www.magazindebilete.ro
Există și pachete speciale pentru prieteni Friens Pack – 4 abonamente la preț de 3. Ia-ți pachetul 3+1 gratis și bucură-te de experiența unui festival de neratat alături de prietenii tăi.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT