LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
BoyWithUke

we ❤️ music

BoyWithUke a lansat albumul „Serotonin Dreams”

BoyWithUke a lansat albumul „Serotonin Dreams”. Proiectul prezintă colaborări cu blackbear ("IDGAF"), mxmtoon ("Prairies") și Powfu ("Contigo").

BoyWithUke spune: „albumul este opera mea magistrală, toate piesele sunt produse pe iPad-ul meu”. Lansarea „Serotonin Dreams”, a fost pregătită de single-urile sale virale „Long Drives” și „IDGAF” feat. blackbear.
Billboard a lăudat „IDGAF” drept „un imn despre trecerea peste o relație toxică”, în timp ce Indie Shuffle a proclamat: „BoyWithUke a devenit încet un nume cunoscut pe scena muzicii indie; Lucrând acum cu Blackbear, combinația dintre melancolie și pop plin de energie a creat o galerie de divertisment pur și o melodie care creează dependență!”
Piesele au urmat hit-ul uriaș din 2021 al lui BoyWithUke, „Toxic”, care a adunat până în prezent peste 1,2 miliarde de stream-uri la nivel mondial și se apropie de Top 5 in topul Alternative Radio (în prezent #7).
Baza sa de fani nu dă semne de încetinire, cu peste 1,5 milioane de abonați YouTube și 4,5 milioane de urmăritori TikTok, este abia începutul pentru artist. Pentru a sărbători sosirea lui „Serotonin Dreams”, BoyWithUke va susține spectacole în SUA la The Roxy din Los Angeles și la Bowery din New York. El și-a încheiat recent primele spectacole principale, cântând pentru de mii de oameni din Marea Britanie și Europa.
Serotonin Dreams Tracklist
1.“Far Away”
2.“Long Drives”
3.“Let Me Down”
4.“Prairies” (feat. mxmtoon)
5.“She Said No”
6.“Heart of Ice”
7.“IDGAF” (feat. blackbear)
8.“Contigo” (feat. Powfu)
9.“Understand”
10.“Scared of the Dark”
11.“Toxic”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT