LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Machine Gun Kelly - more than life

we ❤️ music

Machine Gun Kelly lansează piesa “more than life” – Vinilul albumului “sellout mainstream” sosește pe 24 iunie

La scurt timp de la lansarea celui mai nou album, ce a ajuns nr. 1 in topuri, Machine Gun Kelly prezintă noul său single, "more than life", vineri, 10 iunie, prin intermediul Bad Boy/Interscope Records. Piesa prezintă un pop prodigy în ascensiune și prezintă darul lui MGK de a transmite o durere pasională, în timp ce el își analizează temerile legate de vulnerabilitatea cu acceptarea iubirii găsite în versuri. ”more than life” va apărea ca o nouă piesă pe ediția de vinil a albumului nr. 1 al MGK, care se va lansa pe 24 iunie.

Pe lângă anunțarea noii piese și a vinilului, era ”mainstream sellout” atinge apogeul momentului, astfel încât MGK începe turneul omonim al albumului în această săptămână în Austin, Texas. Turneul din SUA se întinde pe 41 de date, începând din iunie și până în august, și include momentul lui MGK de la festivalul Lollapalooza 2022. După acest stagiu din vară, el se va îndrepta spre Europa pentru 15 opriri în lunile septembrie și octombrie. Pe tot parcursul turneului, MGK va avea pe scena alături de el nume mari precum Avril Lavigne, Travis Baker, WILLOW, blackbear, Trippie, Redd, iann dior și mulți alții.
Streaming Link: https://umusic.lnk.to/morethanlifePR
După lansarea din martie, ”mainstream sellout” a devenit al doilea album nr.1 al lui MGK în Billboard 200, primul album nr. 1 rock de la albumul celor de la AC/DC în 2020 și a început cu cel mai mare debut de săptămână, pentru un album rock de la Paul McCartney, cu un an mai devreme.
Albumul, despre care NME a declarat că “va continua să vorbească cu milioanele care îl văd pe Machine Gun Kelly ca salvator al punk rock-ului”, a ajuns și în topurile muzicale din întreaga lume, inclusiv în Marea Britanie și Australia. ”mainstream sellout” conține mai multe hit-uri care au ajuns în topul Billboard Hot 100, cu artiști precum WILLOW (“emo girl”), Lil Wayne (“ay!”), blackbear (“make up sex”) și Bring Me the Horizon (“maybe”). Albumul include, de asemenea, “twin flame”, piesa emoționantă pe care MGK a interpretat-o și a dedicat-o familiei sale la Billboard Music Awards, într-unul dintre momentele remarcabile ale nopții.
Dincolo de victoriile muzicale, fanii îl pot vedea pe MGK și în noul său film de comedie, ”Good Mourning”, disponibil la cerere și în cinematografele selectate. Filmul prezintă apariții de la vedete ca Megan Fox, Becky G, Dove Cameron, Zach Villa, Boo Johnson, Pete Davidson și Whitney Cummings.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT