LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ioana ignat si edward sanda daca tu n-ai fi

we ❤️ music

Ioana Ignat și Edward Sanda au colaborat a treia oară pentru „Dacă tu nu ai fi”

Ioana Ignat & Edward Sanda s-a dovedit în două rânduri formula câștigătoare către inimile românilor de pretutindeni. După două melodii de succes, cu milioane de vizualizări și milioane de stream-uri, primele locuri în toate clasamentele existente, Ioana și Edward au pregătit o nouă surpriză pentru public, mai ales că au primit sute de mesaje în Social Media despre momentul când vor lansa o nouă piesă împreună.

„Dacă tu nu ai fi” este titlul noului track, a treia colaborare dintre cei doi artiști, care apare la trei ani de la „În palmă ta” și la patru ani de la „Doar pe a ta”.
Începând de la titlul piesei, „Dacă tu nu ai fi”, până la versurile încărcate de emoția oferită de iubire și de lipsa ei, piesă poate fi considerată și o declarație de dragoste pentru muzică, din partea celor doi artiști, de la pasiune, la nopți pierdute, la inspirația oferită de cerul senin, culminând cu legătură specială dintre artist și opera. „Dacă tu nu ai fi / Pentru ce aș mai trăi / Dacă te-ai rătăci / Eu pe cine aș mai iubi”. Iubirea, în orice formă sau în orice context și interpretare, este subiectul principal al melodiei.
Single-ul „Dacă tu nu ai fi” e compus de Ioana Ignat și Edward Sanda și este lansat nu întâmplător astăzi, 3 septembrie, mai ales că este a treia colaborare dintre Ioana și Edward. Videoclipul piesei e regizat de Kobzzon și a fost filmat la începutul lunii august în București. În rolurile principale, în videoclip, îi avem pe cei doi artiști, într-o galerie de artă, și vorbind despre o poveste de dragoste dusă la rangul de opera de artă.
Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor patru ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singur piesele și o experiență completă în aparițiile live. În anul 2017, Ioana Ignat lansează piesă „Doar pe a ta”, piesă ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uită”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 88 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 53 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă „În palmă ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele pozițîi trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singură greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Cea mai recentă colaborare este piesă „Îți place și ție”, lansată alături de Maia Malancus, tot în 2021 colaborând și cu trupa Vunk pentru piesă „Ultimul anunț”.
Edward Sanda face parte din echipa Famous Production, încă de la piesă lui de debut, ‘Doar pe a ta’ (feat. Ioana Ignat), care a intrat de la lansare în topul celor mai difuzate piese pe radio și TV, fiind no. 1 săptămâni la rând. După succesul înregistrat cu prima piesă, Edward a mai lansat 2 piese compuse de Randi, ‘Nicio zi fără ține’ și ‘Haine scumpe’, care s-au bucurat de aprecierea publicului. De la pleiadă de instrumente la care a învățat să cânte până la producție muzicală a mai fost un singur pas. A început prin a-și pregăti negativele pentru concerte, apoi să compună. ‘În palmă ta’ a fost prima piesă compusă de el pe care a lansat-o. În 2020, Edward a lansat albumul de debut, „Nuanțe de iubire”, care a inclus colaborări cu Nicole Cherry și Lidia Buble, pe lângă hiturile cu Ioana Ignat.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT