LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ziua lui Ștefan - Connect-R

we ❤️ music

“Ziua lui Ștefan” este vineri! Ce artiști vor urca pe scenă la concertul lui Connect-R de pe 9 iunie de la Arenele Romane!

Artistul va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui! 70.000 de euro costă întreaga desfășurare de forțe pentru concert iar invitații sunt unul și unul!

Connect-R a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru concertul pe care îl pregătește la Arenele Romane pe data de 9 Iunie, de “Ziua lui Ștefan”, adică chiar ziua lui de naștere. Show-ul incendiar va începe de la ora 20.00 și pe lângă sărbătorit, nume mari din industria muzicală vor urca pe scenă. Așadar se apropie cel mai tare eveniment al verii pe care nu aveți voie să îl ratați!

“De ce trebuie să fii pe 9 iunie la Arenele Romane, la “Ziua lui Ștefan”? În afară de faptul că va fi un spectacol de culori, de lumini, exploziv, cu dans, cu cântec, voi avea foarte mulți invitați, prieteni de-ai mei, colegi de-ai mei, oameni la care țin foarte mult și cred că pe unii deja îi bănuiți. Shift, Johnny Romano, Nicole Cherry, Damian Drăghici, Raluka, sunt foarte mulți, poate nu o să îi țin minte pe toți… Și, bineînțeles, așa cum în 2019 l-am avut pe Florin Salam din zona muzicii lăutărești, anul ăsta o să-l avem pe Narcis de la Bărbulești”, le-a mărturisit Connect-R fanilor săi de pe Instagram.

Pentru “Ziua lui Ștefan” de pe 9 iunie de la Arenele Romane, Connect-R a repetat zilnic cu bandul său și abia așteaptă marea întâlnire cu fanii.

Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Pe scena de la Arenele Romane vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume “Lasă-mă să te..”, „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

Organizatorii show-ului de la Arenele Romane, Marius Chină și Hood Famous ne asigură că pe data de 9 iunie vom avea parte de cel mai tare show al lui Connect-R, ale cărui investiții nu sunt deloc de neglijat.

“La scenă va fi o producție care costă 70.000 de euro. Ne pregătim intens pentru evenimentul “Ziua lui Ștefan” de pe 9 Iunie de la Arenele Romane. Noi sperăm că în maxim o săptămână evenimentul o să fie sold out”, ne-a declarat și managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Mai sunt câteva biletele pentru “Ziua lui Ștefan” care se mai pot procura încă de pe: https://www.iabilet.ro/bilete-ziua-lui-ștefan-81465/?gclid=EAIaIQobChMIneK1uumQ_wIVGweLCh3iTwLEEAAYASAAEgLrGfD_BwE

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT