LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
SuperStar Romania

we ❤️ music

“Super Star” va înlocui “Vocea României”? Află tot ce ar trebui să știi despre noua emisiune de la Pro TV

Toamana aceasta se aude că nu vom mai avea parte de scaune întoarse și cei patru jurați pe care îi iubea o lume întreagă.

Cei de la Pro TV chiar dacă vor renunța la “Vocea României” nu vor lasa un gol în spațiul de programe și s-ar părea că vom avea un nou show de talente care se va numi “Super Star” – care în realitate se numește “American Idol”,

Nu vă speriați, tot un show de talente este și au început deja preselecțiile iar noi îți spunem câteva dintre secretele emisiunii dar și cine ar putea face parte din show. Cei de la Pro TV au adus formatul în România, producție care în afară este un adevărat fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea. E show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. E vorba de “Super Star România” și caută eroii primului sezon!  Toți cei care au curajul să-și schimbe viața, care cred că își pot transforma idolii în fani, își vor găși locul în preselecțiile celui mai tare show muzical. Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica, să aibe între 16 și 30 ani și să nu mai stea pe gânduri. Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star. S-ar părea că noul show va avea tot doi prezentatori, iar la noi ar putea fi tot Smiley și Pavel Bartoș iar jurați  Cezar Ouatu, Mihai Petre, Jorge sau Irina Rimes.

“American Idol” – este un concurs muzical care a debutat în rețeaua de televiziune FOX în 2012 și a fost difuzat până în 2016. Emisiunea a fost una dintre cele mai urmărite showuri și a făcut mai mulți “pui”. După o pauză de doi ani, a revenit la TV în 2018, fiind difuzat de dată această pe postul ABC. Formatul a fost importat din Regatul Unit, unde a fost difuzat “Pop Idol”, creația lui Simon Fuller. Ambele spectacole au urmat aceeași premisă: jurații călătoresc în toată țara în căutarea celui mai talentat cântăreț. La noi se caută concurenți între 16 și 30 de ani. În etapele finale ale concursului, publicul va vota prin apel telefonic, mesaj text sau site-ul web al emisiunii și prin urmare, se decide câștigătorul. Mai mulți câștigători ai concursului au devenit celebrii după ce au câștigat showul sau au trecut pe acolo, iar dintre ei îi amintim pe  Kelly Clarkson, câștigătoarea sezonului unu și Carrie Underwood, câștigătoarea sezonului patru. Alți câștigători au fost Adam Lambert, Jordin Sparks, sau David Cook.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT