LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
YUNGBLUD - Don’t Feel Like Feeling Sad Today

we ❤️ music

YUNGBLUD a lansat single-ul “Don’t Feel Like Feeling Sad Today”

YUNGBLUD a lansat single-ul “Don’t Feel Like Feeling Sad Today”. Piesa este scrisă de artist și Matt Schwartz și produsă de către Chris Greatti. Aceasta oferă o imagine a ceea ce urmează pe al treilea său album „YUNGBLUD”, care urmează să fie lansat pe 2 septembrie.

Videoclipul, regizat de Tom Pallant și YUNGBLUD, prezintă artistul și fanii săi devenind haotici în adevăratul stil YUNGBLUD, udându-se în timpul luptei cu apă, în timp ce interpretează melodia pe un camion cu platformă împodobită cu sloganuri. Cu o masă de fani care au preluat locația, înarmați cu afișe și pistoale cu apă, scena umedă și sălbatică a fost ulterior considerată supraaglomerată și închisă de autoritățile din Londra.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DFLFSTPR

Vorbind despre inspirația și sensul piesei, YUNGBLUD dezvăluie: „Am scris această melodie într-o dimineață în care nici nu voiam să mă dau jos din pat. M-am așezat și m-am uitat la tavan, cu capul plin de atâtea prostii, citeam ce spunea internetul despre mine în ziua aceea și, pur și simplu, nu aveam chef să mă simt trist. Am scris aceste cuvinte pentru a mă ajuta să mă ridic. Pentru mine acest cântec este sentimentul de fericire. Mi-am dorit ca acest cântec să fie o mică parte din ziua cuiva, indiferent prin ce trec, ei pot pune asta și se pot simți puțin mai puternici astăzi. Aceasta este viziunea, acesta este visul…”

“De aceea, când am făcut videoclipul trebuia să reproduc această idee. Managerul meu m-a întrebat ‘ce putem face, ce nimeni altcineva nu face?’ Și conceptul a venit de la noi. Peste tot în lume îmi întâlnesc fanii pe străzi, pentru a simți o legătură. Să mă uit în ochii unei alte persoane și să văd că trec prin aceleași lucruri ca mine. A devenit un fel de ritual al nostru. Poliția din întreaga lume știe când suntem în oraș! Așa că le-am spus să pregătim niște camere, să aducem un camion, fără permise, fără permisiune, să le spunem oamenilor să mă întâlnească într-o locație și să avem o luptă masivă cu apă. Cântați, țipați și simțiți-vă împreună. Imperfect, real… fericit.”

Weekendul trecut, YUNGBLUD a ajuns pe emblematica John Peel Stage la Glastonbury 2022 pentru un debut exploziv. Cântând într-un cort plin, setul lui YUNGBLUD includea preferatele fanilor, cum ar fi „Memories”, „Parents” și „The Funeral”, alături de piese noi, nelansate, „Tissues” și „I cry 2”, preluate din viitorul său proiect. Performanța zgomotoasă a trimis cele mai recente două albume, 21th Century Liability și Weird, direct înapoi în top 15 în topul albumelor din Marea Britanie. În weekend, YUNGBLUD s-a alăturat și lui Chris Difford (Squeeze) pe scena de la The Acoustic Tent pentru o reprezentație specială din „Up The Junction”.
În iulie, se va îndrepta în Australia, Noua Zeelandă și Japonia pentru a-și finaliza turneul „LIFE ON MARS”, urmat de o întoarcere pe țărmurile Americii de Nord în această toamnă, pentru anumite specatacole, inclusiv apariții la Austin City Limits, Louder Than Life, Riot Fest și Firefly Music Festival.

Rareori apare un artist precum YUNGBLUD, care a devenit, fără îndoială, posterul rock n’ roll al Gen-Z. Pledând fără teamă pentru ciudați și marginalizați din lume, artistul a strâns legiuni de fani dedicați din întreaga lume, care se îngrămădesc la spectacolele sale sold-out în fiecare seară și strigă fiecare cuvânt din melodiile sale. Acesta a fost lăudat de legende rock precum Mick Jagger, Ozzy Osbourne, Steve Jones și Dave Grohl, iar traiectoria sa arată mai strălucitoare și mai incitantă ca niciodată.

Luna trecută, YUNGBLUD a lansat cel mai recent single al său, „Memories” ft. WILLOW. Piesa, care a depășit 1 milion de stream-uri în prima sa săptămână și a fost însoțită de un videoclip regizat de Colin Tilley. Vorbind despre cântec, YUNGBLUD a dezvăluit: „Acest cântec este despre renunțarea la traumele trecute pe care poate le-ați experimentat și exprimarea lor lumii. Există ceva eliberator în a transforma amintirile dureroase din trecutul tău în lecții pentru viitorul tău – vreau ca oamenii să țipe acest. Este vorba de a fi împreună și de a scăpa de durere, de a o transforma în energie pozitivă și de a împărtăși povara unul cu celălalt.”

În martie, YUNGBLUD a lansat „The Funeral” alături de un videoclip cu Ozzy și Sharon Osbourne. „The Funeral” a acumulat peste 25 de milioane de stream-uri globale și continuă să crească. A interpretat piesa la The Late Late Show cu James Corden de la CBS.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT