LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Paula Seling

we ❤️ music

Paula Seling lansează “Cel mai frumos colind”, piesă cu parfum mistic și stare magică a colindelor de tradiție

Intitulat "Cel mai frumos colind", piesa Paulei Seling este cea care deschide turneul de colinde "Colindam, colindam". Talentata artista a dorit să aducă, în sufletele ascultătoror, magia sărbătorilor de iarnă, dar și parfumul mistic și neîntinat al colindatului tradițional și autentic.

“Nu l-am denumit noi așa, ci spiritele hăruite ce au primit inspirația de a-l îngâna, în popor, din gură în gură, până a ajuns la Valentin Uzun care l-a cules din bătrâni și a fost atât de drăguț să mi-l încredințeze. Am adăugat versurile pentru încă o strofă, să nu se termine atât de repede, pentru că era păcat. A devenit un cântec cu parfum mistic si o stare specifică acelor colinde nealterate de vremuri și de tendințe, prin orchestrația realizată de Alexandru Gorgos, mix si master Sergiu Teaca.”, a spus Paula Seling.
Videoclipul a fost filmat la Bâlea Lac, la început de decembrie, la -9°C. Este un clip de imagine, cu o anumită stare, în producția video Oleg Oz și asistent producție Dumitru Neagu.
“Dupa cum știți, pentru mine, arta nu cere sacrificii, ci implicare 100% a ceea ce sunt eu, atât sufletește cât și fizic. Asa s-a întâmplat și la cele mai recente filmări, de la Balea Lac, unde am dorit să am cadre spectaculoase, cu orice pret…chiar și cu prețul de a fi stat, la minus 9 grade, îmbrăcată în rochie. Imaginile spun multe. Un nou clip pentru o piesă de iarnă, un cântec vechi, cu parfum “arhaic”, mistic, plin de culori contrastante, pe care-l lansez in aceasta perioada magica și vi-l dăruiesc cu mare bucurie.”, a mai povestit Paula Seling.
Turneul “Colindăm, colindăm” a început în marile orașe ale țării și continuă până pe 23 decembrie inclusiv, turneu unde Paula Seling aduce, pe scenă, cele mai frumoase colinde și interpretări magistrale, în stilul-i caracteristic.
Recent, Paula Seling a ales să reprezinte Hotelul de Gheaţă, de la Bâlea Lac, în sezonul 2022 – 2023.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT