Sam Fender va lansa album Seventeen Going Under

Sam Fender a lansat albumul “Seventeen Going Under”

we ❤️ music
Artistul Sam Fender a revenit cu al doilea album din cariera - “Seventeen Going Under”, care contine 11 piese si include single-urile “Spit Of You”, “Seventeen Going Under”, “Get You Down” si “Aye”.

Materialul discografic a fost scris si inregistrat in timpul pandemiei, iar pentru prima in cariera sa, Sam a fost nevoit sa isi gaseasca inspiratia in alta parte, fiind obisnuit sa scrie despre intamplarile oamenilor. Proiectul exploreaza tema nihilismului, dar si auto-cunoasterea. Acesta vorbeste si despre zona politica, care a devenit din ce in ce mai polarizata din cauza internetului, care a devenit din ce in mai toxic.
„Intregul album vorbeste despre crestere si probleme cu increderea de sine pe care le porti dupa tine in viata de adult”, declara Sam Fender. Chiar daca „Seventeen Going Under” este un album mult mai personal fata de „Hypersonic Missiles”, noul material nu a pierdut nimic din spiritul acut de observatie a lui Sam. Este un album curajos, care sfideaza normele si care inspira pe toti cei care il asculta. Sam isi transforma experientele proprii in arta. Aceste piese uimitoare sunt scrise din inima și pentru inimile oamenilor.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT