LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
yeat 2 alive

we ❤️ music

Yeat a lansat albumul “2 ALIVË”

Yeat a lansat albumul “2 ALIVË”. Materialul discografic are 20 de piese și conține colaborări cu Young Thug, Gunna, Yung Kayo, Ken Carson, și SeptembersRich. Materialul discografic apare după o săptămână de la lansarea single-ului “Still Countin”. Susținut de sintetizatoare electronice pentru jocuri video și tobe inspirate din trap.

Vizionarul artist underground a devenit celebru recent datorita melodiilor cu o producție futuristă, care se bazează pe trap, drill clasic și hyperpop. Focusul lui este unul singur: să urce în vârf.

Noul proiect este un nou început pentru Yeat, dar servește și ca punct culminant în prim-planul sunetului mereu în schimbare al rap-ului. Artistul a început să fie cunoscut după lansarea mixtape-ului “4L” din 2021, care l-a stabilit pe tânărul MC ca unul de urmărit. Complex l-a inclus pe Yeat în seria lor „Artists to Watch in 2022”.

Link:https://umusic.lnk.to/2AlivePR

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Yeat, în timp ce el iși începe drumul spre succes și prezintă sunetul său radical și unic unui public în continuă creștere. Nu există nicio indoială că Yeat este pe cale sa devină una dintre noile vedete ale rap-ului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT