LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Claudia Pătrășcanu - Magic Orchestra Mie să-mi dai iubirea toată

we ❤️ music

Claudia Pătrășcanu alături de Magic Orchestra lansează „Mie să-mi dai iubirea toată”

Claudia Pătrășcanu lansează alături de Magic Orchestra „Mie să-mi dai iubirea toată”, o piesă cu influențe balcanice dedicată exclusiv celor care vor să petreacă pe ritmuri autohtone. Compus de către Marius Radu, „Mie să-mi dai iubirea toată” este un single cu și despre iubire, dar si despre importanța ei în viața fiecăruia.

„Mie să-mi dai iubirea toată” dezvăluie o poveste romantică, ca o declarație, ce surprinde esența și emoția unui sentiment atât de puternic precum dragostea.

Cunoscută pentru celebrele hituri „Sexy, sexy”, „E ziua ta” și „Sexy și rea”, Claudia Pătrășcanu a început să cânte în trupa Exotic, iar câțiva ani mai târziu, împreună cu Julia Chelaru au format Sexxy, trupa care s-a bucurat de succes până în 2006, când cele două artiste au decis să încheie colaborarea. Au urmat piese precum „Around the World”, alături de Sonny Flame, dar și „Povestea Noastră”, „Mama” și „Tată de duminică”, o piesă sensibilă cu un mesaj girl power. În februarie, artista a lansat „Bolnavă de Amor”, o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice ca oricând.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT