LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
stefania

we ❤️ music

We Love Music Festival anunță 3 noi artiști în line-up: Speak, Ștefania și Cabron!

We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea, anunță 3 nume noi care se adaugă listei de peste 30 de artiști români și internaționali ce vor urca pe scenă. Artiștii îndrăgiți de public, care au făcut furori de-a lungul anilor cu piesele lor, Speak, Ștefania și Cabron, vor face show-uri de zile mari pe platoul Fețeni, între 18 și 21 august.

Festivalul reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai, piese de neuitat, care au făcut înconjurul lumii
Speak și Ștefania sunt unii dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, cucerind publicul cu apariții în show-uri TV de maximă audiență dar și cu piesele care fac furori pe YouTube. Speak este cunoscut pentru hituri precum “Pradă de război”, iar Ștefania pentru piese iubite de public precum „Aleg să iert”. Cei doi promit clipe de neuitat publicului care îi va asculta live la We Love Music Festival.

Cabron este unul dintre cei mai îndrăgiți rapperi de la noi, activând în industria muzicală de mai bine de 20 de ani. De-a lungul carierei a lansat numeroase hituri, precum “Iarna pe val”, “Arată-le la toți” sau “Pradă de război” iar mai recent a lansat alături de Theo Rose piesa „Fructul interzis”.

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alții vor face un show de top pe scena festivalului.

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.
We❤ Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!
Intră în atmosfera We Love Music Festival și ascultă playlist-ul de festival aici.
Urmărește We Love Music Festival în Social Media: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT