LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Perla

we ❤️ music

S-a auzit prima dată pe scena de la Beach Please, iar acum sweetbois lansează în platformele digitale Perla

Cu un sound proaspăt și un stil unic, Perla este o poezie modernă dedicată "persoanei speciale" , fiind o declarație de dragoste într-un mod urban captivant. De la primul sunet până la ultimul vers al piesei, această piesă te va cuceri și te va face să te îndrăgostești iremediabil. Sweetbois sunt recunoscuți pentru versurile lor autentice și modul unic prin care transmit mesajul pieselor.

Publicul Beach Please deja a fredonat “Spune că mă vrei pe bune…” în ritmurile unice ale duo-ului de senzație, iar acum piesa este lansată în digital. Sound-ul piesei este o comoară rară a muzicii urbane pe care o vei descoperi și pe care o vei adăuga în playlistul tău de vară.

Perlă este disponibilă acum pe principalele platformele de streaming.

Despre sweetbois

Sweetbois este un duo muzical cu un sound inconfundabil, format din artiștii Steezy și Tendo. După succesul lor de debut cu piesa “Nightlife” care a strâns peste 630k vizualizări, ei aduc un stil fresh și captivant în industria muzicală, combinând elemente de UK garage, pop și electro într-un mod inovator. Sweetbois reprezintă viitorul muzicii urbane și promit să continue să surprindă și să încânte publicul prin muzica lor autentică. Cu peste 15.500 de ascultători lunar pe platforma Spotify, Sweetbois se bucură de o susținere din ce în ce mai mare din partea publicului.

Sweetbois tocmai au semnat primul lor contract cu Roton, un label românesc de renume în industria muzicală, cunoscut pentru angajamentul său față de artiști și muzică încă din 1994. Prin colaborarea lor cu Roton, duo-ul este pregătit să cucerească scena muzicală.

Muzica : Klein, Tendo, Steezy
Text: Tendo, Steezy
Producător : Esqu
Editor: Roton Music Publishing
© & (P) 2023 RUL MUSIC

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT