LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Interviu: Sebastian Coțofană “Am fost coleg cu Dorian Popa în clasele 5-8”

DJ la MTV, VJ și prezentator de televiziune la "Vorbește lumea", Sebastian Coțofană are acum alte proiecte la mare.

Vedeta ne-a povestit ce își dorea să fie în copilărie și cum a fost să fie coleg și prieten cu Dorian Popa în adolescență, totul într-un interviu exclusiv pentru WeLoveMusic.

WeLoveMusic: Te-ai gândit vreodata în copilărie că vei ajunge să faci ceea ce faci azi?

Sebastian Coțofană: Mai târziu, nu în copilărie.

Dar ce-ți doreai să te faci când erai mic?

Fotbalist a fost prima oară și Andreea Esca a doua oară. Prima oară am vrut să fiu Adrian Ilie și apoi Esca. Și apoi am avut o perioadă foarte mare de vreo 7-8 ani, de pe la 12 ani pană la 19 ani când nu mi-am dorit să fac nimic.

Care au fost primele munci pe care le-ai făcut? Și cum ai ajuns să faci radio?

Pe plajă am lucrat prima oară, că-s constănțean. Și am lucrat ca orice băiat în Constanța, care se respectă, pe plajă, la șezlonguri, la baza nautică. Prima oară când mi-a făcut radioul cu ochiul a fost când i-am văzut pe Dobrovoschi și Willmark când făceau matinalul la Pro FM și era difuzat pe Pro TV și apoi am început să fac printr-o întâmplare undeva la 19 ani când am venit la București.

Ai avut vreodată probleme legate de numele tău?

Să se facă mișto de numele meu? Da normal, ce tu n-ai face mișto? Eu n-am o problemă. Oricum e mai bine decât să te cheme, nu vreau să supăr pe nimeni, Ionescu. Dar este mai comun. Când zici Coțofană o dată îl ții minte. Că zici o dată potârniche sau cioară dar tot ți minte ceva.

Ești prieten cu Dorian Popa din liceu. Cum a fost adolescența voastră?

Am fost prieteni apropiați clasele 5-8 când eram în aceeași clasă și aceeași bancă și eram la fel de slabi. Mâncăm la el acasă, venea la mine acasă și îmi repara calculatorul, mă mai duceam la el și ne jucăm pe calculator, adică o copilărie perfect normală. Ieșeam afară, mai mergeam și la un fotbal.

Va gândeați că veți deveni vedete?

Nu, niciunul dintre noi, dar eu îl văzusem la școală că mai cânta, el venise dintr-un liceu de muzică. Și i-am zis că de ce nu ar cânta, eram prin clasa a VI-a. Nu mai țin minte ce mi-a zis atunci dar uite că s-a întâmplat.

Când ți-a venit ideea de a face emisiunea de pe Youtube în care comentezi videoclipurile?

În 2013, am văzut niște greșeli într-un videoclip și am zis că gata, asta trebuie să fac. Am găsit pe cineva care să mă ajute cu filmările dar de scris eu am scris textele. În echipa suntem eu Sarsailă (motanul), Cristian Gugu și Liviu, editorul meu video. De multe ori greșelile îmi sunt spuse de urmăritorii mei.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT