LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Post Malone şi The Weeknd au lansat One Right Now

we ❤️ music

Post Malone şi The Weeknd – colaborează pentru prima dată şi lansează piesa “One Right Now”

Post Malone şi The Weeknd continuă să se pregătească pentru noile lor ere, de data aceasta, cu o piesa împreună - "One Right Now". Acesta este al doilea single pe care Malone l-a lansat în 2021, după lansarea din iulie a piesei „Motley Crew”.

The Weeknd a colaborat recent cu grupul EDM Swedish House Mafia, pentru „Moth To A Flame”, care s-a clasat pe locul 27 în Billboard Hot 100.
Ascultă aici melodia: https://umusic.lnk.to/PostMaloneTheWeekndPR
Piesa “One Right Now” va fi inclusă pe următorul album al lui Post Malone, al patrulea material din cariera artistului american. Piesa marchează, în special, prima colaborare oficială dintre cei doi artiști certificați cu Diamant de catre RIAA. Produs de Louis Bell, Brian Lee și Andrew Bolooki, single-ul „One Right Now” reunește două dintre cele mai mari voci ale muzicii în cea mai mare colaborare a anului. Videoclipul single-ului a fost regizat de Tanu Muino și va fi lansat în curând. Lansarea deschide calea pentru cel de-al patrulea album al lui Post Malone. Va fi primul său material nou de la “Hollywood’s Bleeding”, din 2019, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT