LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Holy Molly și SWARMZ x 99 Problems

we ❤️ music

Holy Molly și SWARMZ au “99 Problems”, dar se distrează pe cinste

I got 99 problems, but I’m fine. Este timpul să te pui mai presus de toate problemele și oamenii care îți fură energia bună și să îți trăiești viața la fel de viu, colorat și luminos precum noua colaborare a lui Holy Molly cu SWARMZ. “99 Problems” te va face să te simți puternic și îți va da energia de a te mișca așa cum dorești. Vocea și atitudinea fermecătoare a lui Holy Molly, flow-ul și versurile lui SWARMZ conturează ce e mai bun în această piesă.

Piesa a fost scrisă de Holy Molly și SWARMZ, alături de Marius Dia și ACHI, care s-a ocupat și de producție.
,,O piesă puternică pe care abia așteptam să o lansez. <<99 Problems>> este despre a fi curajos în cele mai ciudate situații și despre a te distra în timp ce dai tot ce ai mai bun. A fost super să colaborez cu SWARMZ, cred că aduce un touch special acestei piese.” ne spune Holy Molly.
,,Un beat puternic, voci la fel și super versuri, <<99 Problems>> este cea mai bună combinație care poate fi făcută. A fost o plăcere să colaborez cu Holy Molly, e o artistă grozavă și sper să vă extrageți puterea de care aveți nevoie din această piesă.” ne spune SWARMZ.
Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. Artista este considerată a fi revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul “Shot a friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu <<Menage a Trois>>, „Back to her”, “Twinkle Twinkle”, “Shot a friend”, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. Single-ul “Watch Me” a reușit de asemenea să fie prezent în Top 10 Radio Airplay România săptămâni la rând, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului respectiv, iar “Sunday Night” este #3 în Radio Chart Poland. Ultima sa colaborare, alături de DJ Project, pentru piesa ,,Fulgul” a fost foarte bine primită de fanii artiștilor, iar ultimul său single, ,,Facem cum vrei tu” a intrat în trending-ul muzical YouTube și este în continuă creștere.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT