LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ruby

we ❤️ music

Vedete care au fost jurnaliști. Ce a făcut Ruby înainte de a deveni vedeta de astăzi?

Fiecare vedetă a pornit de undeva și înainte de a deveni persoană publică și-a câștigat altfel existența

 

Pentru cei care nu știu înainte de a da lovitură cu “Stinge lumina”, Ruby, pe numele sau adevărat Ana Claudia Grigore a făcut cu totul altceva și anume, a fost jurnalist, lucrând la două reviste pentru adolescenți.

Pentru cei care nu știu, Ana Claudia Grigore s-a născut în Medgidia pe 28 ianuarie 1989 și are doi frați mai mici. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, după care a lucrat în domeniul jurnalismului, fiind redactor la două reviste, Bravo și Bravo Girl și a terminat facultatea de Jurnalism. O vreme a fost stilistă la cele două reviste și chiar a făcut acest lucru și la emisiunea “Bravo show” de la Kanal D, care pe vremea aceea era prezentată de Connect-R. Fiind iubita redactorului șef de la vremea aceea a fost ajutată de acesta să înceapă o carieră în muzică deși primul său videoclip filmat pe un yacht în străînătate nu a fost niciodată difuzat pe posturile muzicale. Ruby și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs. A susținut primul ei concert într-un club din Germania, devenind prima interpretă din Romania care s-a lansat în străînătate. Primul ei disc single, încadrat în genul muzicii de club, „Touch Me” (2010), s-a bucurat de succes în Turcia. În același an, Ruby a lansat cel de-al doilea disc single al său, „Get High”, în colaborare cu cântărețul spaniol Juan Magan. Piesa „Touch Me” a fost nominalizată la premiile britanice Online Music Awards din 2011, la categoria „Best Dance Act”. A lansat “Stinge lumina”, s-a cuplat cu tânărul din videoclip cu care este și acum și s-a despărțit de fostul iubit.

Alte vedete care au fost jurnaliști.

Nu numai Ruby a lucrat ca și jurnalist. Puțini știu că Andreea Bălan a terminat jurnalismul și o vreme a fost colaboratoare la aceeași revistă Bravo, unde făcea interviuri cu colegii de breaslă. Din păcate, nu a rezistat mai mult de un an dar apoi și-a continuat cariera de cântăreață.

Puțini știu că pe vremea când Adela Popescu era vedeta postului Acasă și juca în telenovele, avea un editorial și la revista postului care se numea “Acasă Magazin”. Vreme de mai mulți ani de zile, Adela juca în seriale de televiziune, cânta solo sau cu trupa DJ Project și apoi a primit și rolul de editorialist la revista respectivă. Din fericire, după ce s-a închis publicația, Adela a continuat să scrie pe blogul personal.

O altă vedetă care a lucrat că și jurnalist dar și ca actor a fost Ghedi Kamara, unul dintre membrii trupei dance Alb Negru. Solistul a lucrat ani de zile că redactor la revista TV Satelit, unde realiza interviuri și reportaje cu colegi de breaslă sau actori de televiziune. La un moment dat solistul nu a mai continuat să scrie dedicându-se doar carierei de actor dar și cea de cântăreț.

Toată lumea o știe drept Navi, o solistă și compozitoare care a ajuns și la Eurovision, însă pe vremuri a scris și ea pentru revistele Bravo și Bravo Girl. Însă pe vremea aceea se numea Alexandra Ivan, nume pe care astăzi nu îl mai folosește și se prezintă peste tot doar cu pseudonimul Navi.

O altă vedetă care a trecut prin redacția revistei Bravo a fost Ionuț Bacula alias Papu chitaristul trupei Zero si Cristian Oxi Constantin, fost redactor șef al celor două reviste. Și cei doi au contribuit la articolele pentru cele două reviste, însă acum se ocupă exclusiv de muzică.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT