LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Adrian Minune și Laura Brumă, colaborare de excepție! „Este primul nostru feat adevărat!”

După aproape 20 de ani de la prima lor colaborare, Adrian Minune și Laura Brumă s-au întâlnit din nou în studioul de înregistrări și ce a ieșit o să se audă pe repeat. M-a Otrăvit Iubirea Ta” este cea mai nouă piesă a celor doi artiști, un feat care o să le placă tuturor ascultătorilor, care se lansează azi în colaborare cu Manele Fever și MusicLover. Ca de fiecare dată, managerul și impresarul Marius Chină este „vinovat” de cele mai noi colaborări.

 Muzica le aparține lui  Ovidiu Junghiatu (Park Place), Andy Robert (Any1) iar de textul pentru  „M-a Otrăvit Iubirea Ta”  e responsabil Ovidiu Junghiatu (Park Place).

 „Eu și Adrian Minune nu suntem la prima colaborare dar pe vremea aceea, 19 ani sunt de atunci, cam așa, se făceau niște CD-uri și DVD-uri și noi doar acolo ne-am afișat cu piesa pe care a făcut-o atunci. Acum sunt foarte încântată că avem acest feat, împreună cu Adrian Minune. Marius Chină s-a gândit la această colaborare”, mărturisește Laura Brumă.

 „Este primul nostru feat. adevărat! Sunt super încântată pentru că eu sunt unul din cei mai mari fani ai lui Adrian Minune, am fost și încă sunt, și mă bucur tare mult! Îmi place și piesa foarte mult, are un vibe grecesc, mai pe stilul nostru. Piesa are un text ușor trist dar vibe-ul și ritmul ei te fac să dansezi, chiar dacă mesajul este trist. O să încânte toate petrecerile și toate cluburile. Cât despre mine, eu sunt în priză acum cu managementul pe partea de live, fac schimbări în trupa mea, repetiții, ne ocupăm de show-ul de live pentru următorul sezon. Continui să lansez piese și mă bucur de fiecare întâlnire cu publicul”, a mai adăugat Laura Brumă, extrem de încântată de colaborarea cu Adrian Minune.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT