LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alina eremia - ce-ar spune sufletul

we ❤️ music

„Ce ar spune sufletul” – prima lansare dintr-un nou concept al solistei Alina Eremia

Interpreta Alina Eremia pregătește un nou concept de lansări ce se va întinde pe o perioadă de trei săptămâni, cu piese mai sensibile ca niciodată, debutand zilele trecute cu melodia „Ce ar spune sufletul”.

„Dacă ne-am dezbrăca de toate convenientele sociale, dacă am renunța la orgoliu, la preconcepții, am lua decizii care ne-ar conduce mult mai aproape de ceea ce ne-ar face fericiți. Piesa asta este ca un reminder să ne ascultăm mai mult vocea interioară.” – Alina Eremia
“Ce ar spune sufletul” a fost compusă în studiourile Global Records de Florian Rus și Alina Eremia, alături de producătorul Viky Red.
Noul concept al Alinei se învârte în jurul pasiunii artistei pentru muzică, dar și pentru pian. Cele 3 piese vor beneficia de versiuni separate, atât la pian, acompaniate de un performance pe YouTube, dar și în versiunea produsă, ce va fi disponibilă pe platformele de streaming. “<<Ce-ar spune sufletul>> e primul <<tablou>> dintr-o serie de piese care vor fi lansate pe canalul meu de Youtube.” – Alina Eremia
În versiunea de pe YouTube o putem asculta pe Alina cântând atât la voce, cât și la pian, pentru care are o pasiune încă din clasa a V-a. Interpretarea sensibilă a Alinei este acompaniată de Andreea Retegan la vioară și Corina Turcan la violoncel, iar tot momentul artistic a fost filmat la Muzeul de Artă Recentă din București.
În trecut, Alina a lansat piesa “Să fii fericit”, sub o formulă similară de voce plus pian, iar în acest moment numără peste 14M de vizualizări pe YouTube.
Alina Eremia este una din cele mai iubite artiste din România, dar și unul din cele mai mari proiecte muzicale, având o serie impresionantă de no.1 pe radio și peste 500M views pe YouTube. Hit-uri precum „Noi” sau „Dependența mea” sunt incluse pe albumul DEJA VU, premiat cu “Best Album” la The Artist Awards 2021. De curând, Alina a fost aleasă să facă parte din juriul primului talent & reality show produs de HBO Europa numit ONE TRUE SINGER.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT