LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
twocolors

we ❤️ music

twocolors revine cu noul single „Feel It 2”

Duo-ul german, twocolors, care a cucerit topurile muzicale inca de la debut cu single-ul "Lovefool", si care si-a continuat drumul spre succes cu hituri precum "Passion" sau "Bloodstream", a revenit cu un track dance care urmeaza reteta anterioarelor piese.

Track-ul vine în urma single-urilor ‘Passion’ și ‘Bloodstream’, piese care au adunat peste 34 de milioane de stream-uri combinate pe Spotify, cea din urmă fiind remixată și de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies.
Pe 12 noiembrie duo-ul a lansat ‘TC/TC Edition 001 EP‘, prima înregistrare care a explorat latura mai întunecată a membrilor din twocolors, reliefând o tematică mai aprofundată și „periculoasă”, fiind un omagiu adus Berlinului, orașul în care artiștii își au rădăcinile.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FeelIT2PR
Anterior acestui material discografic, twocolors a lansat ‘Lovefool’, hit-ul internațional care a ajuns pe locul #4 în UK Shazam Discovery și pe poziția #21 în topul Global Shazam Chart. Cu un total de peste 1.72 miliarde de stream-uri, duo-ul numără în prezent peste 7 milioane de ascultători lunar.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT