LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aurora a lansat Hunting Shadows – Assassin’s Creed

we ❤️ music

Aurora a lansat „Hunting Shadows – Assassin’s Creed”

Aurora a lansat „Hunting Shadows – Assassin’s Creed”, despre a oferi fanilor celebrului joc fiorul de a sări în istorie și de a retrăi momente esențiale din trecut.

Au trecut 15 ani de când Altaïr și primul joc Assassin’s Creed și-au întâmpinat primii jucători în Brotherhood. Cu peste 200 de milioane de jocuri vândute în întreaga lume, de la lansarea sa în 2007, franciza Assassin’s Creed s-a impus ca una dintre cele mai bine vândute serii din istoria jocurilor video. Recunoscut pentru că are unele dintre cele mai bogate și captivante povestiri din industrie, Assassin’s Creed a depășit de atunci jocurile video, ramificându-se în numeroase alte medii de divertisment

Viitorul francizei va fi dezvăluit în cadrul Assassin’s Creed Showcase, pe 10 septembrie, 10 – 12 pm PT / 9 pm CEST.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HuntingShadowsPR

„Assassin’s Creed este unul dintre jocurile mele preferate și ocupă un loc special în inima mea. Coloana sonoră a rămas cu mine de când am auzit prima dată „Ezio’s Family”, a spus Aurora. „Mă simt încântată și onorată să deschid sărbătorile pentru a 15-a aniversare cu această melodie și abia aștept să văd ce urmează pentru serie!”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT