LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Tones And I și noul său single - I Am Free

we ❤️ music

Tones And I și noul său single – “I Am Free”

Superstarul global și multipremiat Tones And I revine cu un nou single independent intitulat “I Am Free”. Acesta este disponibil pe toate platformele de streaming și este, de asemenea, acompaniat de clipul oficial, ce poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al artistei.

Despre noul său cântec, Tones And I spune: “I am Free” este un cântec despre relațiile din viața mea, relații care s-au încheiat. Este vorba despre reflexcția asupra acestor relații, recunoscând că încă mai port părți din ele cu mine și asumându-mi partea mea de responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat. Am scris cântecul, l-am compus, l-am co-produs și l-am înregistrat alături de corul meu și o orchestră. De asemenea, am scris și co-regizat videoclipul, care mi-am propus să fie puternic și vesel în același timp.
Mai departe, Tones And I va performa la un festival australian, Day On The Lawn 2023 (4/1), iar apoi va călători peste mări și țări pentru a-l acompania pe Macklemore în turneul său din UK și Europa (3 Aprilie – 9 Mai). Pentru mai multe informații despre locațiile și datele în care Tones And I va concerta, vizitați site-ul www.tonesandi.com.
“I Am Free” vine în continuarea ultimului single al artistei, “I Made It”, piesă compusă pentru filmul original Netflix, “True Spirit”. Anterior, Tones And I a lansat în 2022 single-ul “Charlie” și a realizat o colaborare de succes cu Macklemore pentru piesa “Chant.” Cei doi au oficializat colaborarea la Good Morning America, cu o reprezentație electrică în Central Park din New York.
Lansat în 2021, albumul de debut al lui Tones And I, Welcome To The Madhouse, a ajuns pe locul #1 în Australia’s ARIA Albums Chart, continuând un șir incredibil de succese pentru Tones And I. Albumul detaliază călătoria sinceră și vie a artistei, începând cu momentele în care cânta pe străzile din Byron Bay, până la statutul de vedetă internațională și până la a-și lua rămas bun de la cel mai bun prieten. Tones And I și-a țesut toate experiențele într-o colecție emoționantă și magnetică de 14 piese, scrise în întregime de artista australiană, participând, de asemenea, la co-producția fiecărui cântec. Albumul este evidențiat de single-ul de succes “Fly Away”, o compoziție poetică și puternică, pe care artista l-a performat în cadrul emisiunilor Jimmy Kimmel Live! și The Ellen DeGeneres Show. Welcome to the Madhouse include și piesa “Won’t Sleep” , care le este livrată fanilor alături de un video oficial regizat de Tones And I, Nick Kozakis și Liam Kelly, și “Cloudy Day”, piesa ce a primit titlul de ARIA Song of The Year în 2022. Publicația VARIETY a denumit-o drept ,,imnul perfect al pandemiei”, alături de Tones And I interpretând piesa la The Late Show with Stephen Colbert și TODAY.

TONES AND I
2023 – datele turneului
Apr 1 – Hobart, Australia @ Day On The Lawn 2023*
Apr 3 – Dublin, Ireland @ 3Arena
Apr 4 – Dublin, Ireland @ 3Arena
Apr 7 – Glasgow, UK @ O2 Academy
Apr 9 – Manchester, UK @ O2 Victoria Warehouse
Apr 11 – Birmingham, UK @ O2 Academy
Apr 12 – London, UK @ OVO Wembley Arena
Apr 16 – Amsterdam, Netherlands @ AFAS Live
Apr 17 – Brussels, Belgium @ Forest National
Apr 18 – Paris, France @ Zenith
Apr 19 – Paris, France @ Zenith
Apr 21 – Cologne, Germany @ Lanxess Arena
Apr 22 – Berlin, Germany @ Verti Music Hall
Apr 24 – Munich, Germany @ Zenith
Apr 25 – Offenbach, Germany @ Stadthalle
Apr 27 – Hamburg, Germany @ Edel Optics Arena
Apr 29 – Warsaw, Poland @ EXPO XXI Hall 1
Apr 30 – Vienna, Austria @ Stadthalle
May 2 – Zurich, Switzerland @ Samsung Hall
May 3 – Milan, Italy @ Alcatraz
May 4 – Milan, Italy @ Alcatraz
May 7 – Copenhagen, Denmark @ Vega Main Hall
May 9 – Oslo, Norway @ Sentrum Scene
May 20 – Darwin City Centre, Australia @ Bassinthegrass 2023*
May 27 – Townsville City Center, Australia @ Tropic Sounds 2023*
Jul 20 – Karlsruhe. Germany @ Das Fest 2023*
Jul 23 – Cuxhaven, Germany @ Deichbrand Festival 2023*
Aug 11 – Schaffhausen, Switzerland @ Stars In Town*
4/3 – 5/9 alături de Macklemore

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT