LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
vunk Dorul are multe forme

we ❤️ music

Trupa VUNK a sărbătorit ziua dorului cu o nouă melodie – „Dorul are multe forme”

De Ziua Dorului, eveniment iniţiat de către trupa VUNK în urmă cu şapte ani, anul acesta, dorul capătă mai multe forme prin noua melodie şi un videoclip cu 41 de personalităţi diferite din sfera publică. „Dorul are multe forme” este un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai, o sărbătoare creată de VUNK în urmă cu sapte ani, care a explodat în mediul online și care unește oamenii din toate mediile în jurul unui sentiment comun – dorul (cuvânt care există numai în limba română).

“”Dorul are multe forme” și poate naște multe fantome în suflet și minte. Le ducem cu noi, după noi, zi de zi. Uneori, le acceptăm, alteori refuzăm să ni le recunoaștem. Dar tot ne bântuie. Tuturor ni se întâmplă la fel. Însă, putem arăta altora că este în regulă să fie așa, că e firesc și că orice om pe lumea asta, oricât de cunoscut ar fi, cu orice s-ar ocupa, e la fel de vulnerabil ca toți ceilalți. Iar asta e o forma de putere, nu o slăbiciune.
Intenția clipului este de a propune o provocare colectivă de acceptare a propriilor emoții. Ca o terapie de grup, dar pentru a-i vindeca pe alții, în primul rând:)”, a declarat Cornel Ilie.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tRldIn-S1n8

Melodia este compusă de către Cornel Ilie si Gabriel Maga, iar videoclipul a fost realizat de către Cornel Ilie, alături de Cristina Oltean (DOP) şi The Brothers M (montaj). O colecţie de portrete, cât se poate de naturale și firești, surprinse în locațiile în care se aflau cei filmaț, videoclipul reuneste cadre cu 41 de persoane din sfera publică, precum Adela Popescu, Alex Dima, Catalin Maruta, Damian Draghici, Horia Tecau, Irina Margareta Nistor, Liviu Teodorescu, Marius Manole, Mihai Sora, Mirela Oprisor, Olimpia Melinte, Smiley etc.

De peste 27 ani pe scena muzicala din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum “Pleacă” (Hit Gold), “Vreau o țară ca afară” (hit popular, devenit slogan național), “Așa și” sau “Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – “Jur să spun adevărul”. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT