LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
The Different Class

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1143

we ❤️ music

Trupa The Different Class își prezintă cel mai nou album “Skins”, pe 20 mai, live în Control Club

“Ping Pong”, primul single extras de pe albumul “Skins”, a fost primit cu entuziasm atât de publicul din România, cât și de presa de specialitate de peste hotare. Cu un video foarte fashionable, filmat în Eindhoven, ce emană un ușor parfum steampunk, piesa a propulsat, practic, trupa The Different Class într-un nou peisaj artistic.

“Skins” este un album lucrat la detaliu în care sunetul și imaginea îți reglează pulsul pe ritmul unei povești ce pictează, într-o cromatică versatilă, realități mereu noi.

“Skins” descrie un trip interior intens în care fiecare trăire devine refrenul acela ce nu îți dă liniște și pe care memoria îl așează peste ființă asemeni unei coloane sonore personale. Un material cinematic ce traversează cu ușurință sfera sonoră și se transformă într-un soi de mini-serie de 13 episoade în care simțurile se scaldă în imagini când de un indie/electronica luxuriant, când de un garage rock vibrant.

Un material al contrastelor, un produs al acelui soi de inspirație aflată într-o continuă încordare, în nepotolită căutare și poftă de nou. Pasiunea este jocul prin care iubirea își măsoară decadența în universul intim dintre două personaje, iar dansul lasciv dintre acestea, “piele pe piele”, naște muzica cu care demonii interiori își înfruntă îngerii.
Acum poți simți live, pe pielea ta, experiența “Skins”, într-un concert electrizant, Vineri, 20 Mai, în Control Club din București, începând cu ora 19.00.
Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventbook, la acest link: https://eventbook.ro/music/bilete-the-different-class-control-club
Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a evenimentului:
https://www.facebook.com/events/502308564708283

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT