LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
program 18 august

we ❤️ music

Invazie de artiști la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea! Cât costă biletele la cea de-a doua ediție a festivalului!

Se mai pot cumpăra încă bilete pentru cea de-a doua ediție We Love Music Festival desfășurată pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 18-20 august 2023. Va fi o adevărată invazie de artiști români și internaționali, organizatorii anunțând deja tot line-up-ul show-ului care se anunță a fi unul de zile mari.

Pentru cele trei zile de festival se pot procura abonamente pentru acces “All Day Pass” la prețuri după cum urmează: pentru categoria “Acces General” acesta costă 300 Ron + taxe, iar pentru “Golden circle”, abonamentul se poate procura la suma de 450 Ron + taxe. Prețul unui bilet pentru fiecare zi de festival este pentru zilele de 18 și 19 august de 220 Ron + taxe, iar pentru ultima seară, pe 20 august, doar de 160 Ron + taxe. Biletele pentru We Love Music Festival se pot procura de aici: https://www.magazindebilete.ro/bilete/we-love-music-festival-2023

Unde se pot caza fanii We Love Music Festival

Fanii și cei care își doresc să ajungă la cea de-a doua ediție We Love Music Festival se pot orienta după cazare atât în Râmnicu Vâlcea cât și în Căciulata, Olănești, Călimănești, Ocnele Mari, Băile Govora, Racovița, Aldești și Lunca.

program 19 august
program 19 august

Cursă de alergat pe 6 august 2023

Pe data de 6 august 2023, înainte cu două săptămâni de We Love Music Festival, Primăria din Râmnicu Vâlcea va organiza cea mai colorată cursă de alergat, începând cu ora 17.00, pe Platoul Fețeni, alături de voluntarii Asociației “More than a smile”. Va fi o cursă bazată pe distracție nebună, necronometrată și fără limită de vârstă, unde muzica, culorile și alergatul, sportul în sine, se îmbină armonios.

Cum arată daily line-up-ul pentru a doua ediție We Love Music Festival!

Pe 18, 19 și 20 August, Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea va fi luat cu asalt de artiști memorabili, care au făcut istorie, dar și de artiști care acum rup toate topurile muzicale.

Organizatorii celei de-a doua ediții We Love Music Festival, în frunte cu Marius Chină de la Sprint Music, au anunțat azi programul pentru cele 3 zile pline de festival, iar daily line-up-ul celui mai așteptat eveniment de la Râmnicu Vâlcea arată cam așa:

Pe 18 August, Thomas Anders de la Modern Talking este cap de afiș, urmat de Snap!, East 17, Faydee, Pepe, Akcent și Mario Joy, iar MC Dylma&Papa M vor fi responsabili pentru un Retro Party de zile mari.

program 20 august
program 20 august

Seara de 19 August va începe pe acordurile lui Willy William, vor urmă apoi La Bouche, Mr.President, Connect-R, DJ Project&Ioana Ignat, Johny Româno, Shift, N&D, Simona Nae, iar DJ Dark&Mentol se vor ocupă de un Epic Night Party.

Pe 20 August, cea de-a două ediție We Love Music Festival începe cu S.T.S.B. A..K.A. Fun Factory, L.A., Holograf, Fab Morvan A.K.A. Milly Vanilly, Corina, Cappella, Alb Negru, What’s UP, iar atmosfera incendiară de final de festival va fi asigurată pentru Last Night Party de DJ Professor.

Ambasadorii și prezentatorii We Love Music Festival sunt, așa cum ne-am obișnuit, Liana Stanciu și NiCK nnd.

20.000 de participanți au fost la prima ediție We Love Music Festival

Prima ediție We Love Music Festival a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia.

Muzică a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară! Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project și mulți alții au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie de nedescris în cuvinte.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT