LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
imagine dragons - bones

we ❤️ music

Trupa Imagine Dragons a lansat piesa „Bones”

Imagine Dragons a lansat piesa „ Bones”. O examinare spirituală a vieții și a morții, cântecul explodează cu un refren molipsitor care celebrează scânteia intangibilă care ne aprinde ființele.

„Bones” este o reflecție a obsesiei mele constante pentru finalitatea și fragilitatea vieții”, spune Dan Reynolds, solistul Imagine Dragons. „Sunt mereu în căutarea unor dovezi care să mă convingă că urmează mai multe – că viața este cu adevărat eternă într-un anumit sens. Nu am găsit asta până acum, dar încerc măcar să visez la cum ar simți moartea cuceritoare într-un cântec.”

Piesa a fost produsă de duo-ul suedez Mattman & Robin (Nick Jonas, Celeste), care a lucrat și la melodia „Enemy”, dar și la două piese de pe noul album al Imagine Dragons, Mercury – Act 1. Single-ul „Bones” a fost mixat de Șerban Ghenea, de 14 ori câștigător al GRAMMY.

Stream: https://umusic.lnk.to/BonesPR

„Enemy” a acumulat peste 1,24 miliarde de stream-uri globale pentru cele două versiuni (inclusiv o colaborare cu rapperul J.I.D, nominalizat la GRAMMY, din East Atlanta). Piesa continuă să se claseze în Top 5 pe Global Spotify și Amazon Music. În SUA, „Enemy” urcă rapid în Top 40 radio după ce a revendicat locul 1 la formatul alternativ în ultimele cinci săptămâni. Cântecul este în prezent pe locul 11 atât la Top 40, cât și la Hot AC radio.

Imagine Dragons a făcut echipă cu producătorul Rick Rubin pentru „Mercury – Act 1”, material care a debutat în top 10 al Billboard 200 și pe locul 2 în topurile Billboard’s Top Alternative Albums și Top Rock Albums. Mercury – Act 1 marchează primul proiect al trupei de la albumul Origins din 2018 și include single-urile „Wrecked”, „Cutthroat” și „Follow You”. „Follow You” a ajuns pe locul 1 atât în ​​topul Alternative Radio al Mediabase, cât și în Billboard’s Alternative Airplay.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT