LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
beatrice dragnea si ralflo

we ❤️ music

Beatrice Dragnea și Ralflo au lansat o super piesă de dragoste! “Iubirea este tot ce avem!”

Se știe că Ralflo este un artist cu o voce care te unge pe suflet și un compozitor extrem de talentat, iar Beatrice Dragnea - noua revelație din peisajul muzical. Cei doi artiști au toate ingredientele succesului și vin în atenția fanilor săi cu o super piesă de dragoste, un feat. care cu siguranță va ajunge acolo unde trebuie și va sensibiliza multe suflete aprinse.

“Ea știe” este o piesă de care vă veți îndrăgosti la primul Play. În colaborare cu Sprint Music, Beatrice Dragnea și Ralflo lansează azi una dintre cele mai tari piese ale momentului! “Ea știe” este piesa mea de suflet, pe care pot spune că am îndrăgit-o de la prima audiție, fiind o piesă despre iubire, compusă de Ralflo. Pentru videoclip, am lucrat cu Claudiu Stan, iar atmosfera de la filmări a fost extraordinară, alături de o echipă de profesioniști. Alături de Ralflo, expunem povestea unor îndrăgostiți, o poveste de dragoste pusă pe note. Iubirea este tot ce avem, este singura modalitate prin care ne putem ajuta unul pe celălalt, persoana dragă este cel mai mare dar primit vreodată. Consider că indiferent de ce greutăți întâlnim în viață, dacă avem persoana iubită lângă noi, împreună putem învinge orice obstacol. Îmi doresc ca această piesă să ajungă în sufletul ascultătorilor și să se regăsească în fiecare vers”, mărturisește Beatrice Dragnea.
Pentru Ralfo, aceasta este una dintre cele mai bune piese compuse de el până acum iar artistul este extrem de încântat de colaborarea cu Beatrice Dragnea! “Este o piesă de dragoste pe care am compus-o acum 2 ani. Pentru mine, de departe este cea mai bună piesă pe care am compus-o. Am așteptat momentul potrivit ca să scot pe piața muzicală ceva diferit, ceva sincer! Colaborarea cu Beatrice Dragnea, a fost inițiativa lui Marius Chină de la Sprint Music, ea fiind o voce puternică și sensibilă, exact ce aveam nevoie pentru piesă”, a adăugat Ralflo.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT