LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
J.I.D lanseaza, impreuna cu 21 Savage si Baby Tate, noul single “Surround Sound”

we ❤️ music

J.I.D lansează, împreună cu 21 Savage și Baby Tate, noul single “Surround Sound”

J.I.D lansează, împreună cu 21 Savage și Baby Tate, noul single “Surround Sound”. Nouă piesă este produsă de Christo și DJ Scheme. Această este însoțită de videoclipul oficial, care este regizat de Mac Grant și Chad Tennies.

“Surround Sound” este lansată după ce J.I.D a fost inclus în lineup-ul festivalului Coachella. Piesă “Enemy”, împreună cu Imagine Dragons, este în prezent în Top 10 Billboard Global 200, iar în Billboard Hoț 100 este pe locul 48. Artistul a fost ocupat în ultimul timp, colaborând cu Doja Cât pentru “Options”, cu Duă Lipa pentru “Not My Problem”, cu Khalid pentru “All I Feel Is Rain”, cu James Blake pentru “Frozen”, dar și cu mulți alți artiști.

Stream/Download: https://umusic.lnk.to/SurroundSoundPR

J.I.D este un artist din Atlanta de Est, care a fost nominalizat in acest an pentru premiile Grammy. Acesta a crescut ascultand funk si soul. El a debutat in 2015 cu EP-ul “DiCaprio”, in care a colaborat cu EARTHGANG, Bas si Ab-Soul. J. Cole a fost impresionat de talentul acestuia si astfel a fost semnat la Dreamville Records. “The Never Story”, primul album, a fost lansat in 2017, urmand ca in 2018 J.I.D sa lanseze “DiCaprio 2”, care a fost laudat de Rolling Stone, Billboard, NPR si alte publicatii. In 2019, artistul a aparut pe “Revenge of the Dreamers III”, care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 200 si a fost nominalizat la mai multe premii Grammy precum, “Best Rap Album” si “Best Rap Performance.”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT