LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Tot ce ar trebui sa stiti despre “Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over”, noul album al lui Demi Lovato

Nou album se numeste “Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over”.

Fosta vedeta Disney a revenit in atentia fanilor din toata lumea cu un nou album care se numeste “Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over” si contine 21 de piese. WeLoveMusic iti da toate detaliile despre acesta.

Demi Lovato e una dintre cele mai de succes artiste din lume si a aparut in mai multe productii Disney, printre care filmele din seria “Camp Rock”. In 2008 Demi a lansat și primul ei album “Don’t Forget”. Ce a urmat a fost o carieră de succes, cu o mulțime de vânzări record și turnee mondiale. Adunând toți următorii lui Demi Lovato de pe toate platformele de social media, ajungem la peste 209 milioane de fani. După albumul de debut, Demi a mai lansat încă 5 proiecte muzicale, cel mai recent fiind “Tell Me You Love Me”, apărut în 2017. Piesa “Sorry Not Sorry” a adunat peste 195 milioane de stream-uri și a ajuns pe primul loc în clasamente importante. Printre hiturile lansate de-a lungul timpului se regăsesc “Cool for the Summer”, “Heart Attack”, “Neon Lights” și “Really Don’t Care”. Demi a început anul 2021 în forță, performand la inaugurarea noului presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar in 2020 a susținut un performance la Premiile Grammy cu piesa “Anyone” și a cântat imnul național la Super Bowl LIV.

Demi Lovato a revenit cu albumul “Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over”, al șaptelea material discografic al superstarului cu o carieră de peste treisprezece ani. Albumul apare în aceeași perioadă cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de Demi Lovato cu câteva zile în urmă și care oferă detalii din viața artistei și reflectă asupra problemelor cu care s-a confruntat în ultimii ani. Albumul “Dancing with the devil… the art of starting over” pune în perspectivă perioada critică prin care a trecut Demi și a fost produs executiv de către Demi și managerul ei, Scooter Braun. Odată cu lansarea albumului, Demi a prezentat și un videoclip emoționant pentru single-ul “Dancing with the Devil”. Clipul este regizat de către Michael D. Ratner și prezintă, într-o manieră tulburătoare, problemele pe care Demi le-a avut cu adicția, relatând cu exactitate momente cheie din viața sa.

În sprijinul lansării albumului, Lovato va avea două apariții marca TikTok. În primul rând, ea va fi primul invitat pe Headstream-ul TikTok, noua serie live interactivă a aplicației, care invită fanii să între în mintea artiștilor lor preferați. Headstream invită artiștii să-și prezinte noua muzică, să interacționeze cu fanii în chatul live și să poarte discuții reale cu cel mai dur intervievator de până acum – ei înșiși. De asemenea, va urca pe scena TikTok LIVE, luni, 5 aprilie, pentru a interpreta piesele noi de pe album.

Iata cum se numesc piesele de pe albumul ei: “Prelude”, “Anyone”, “Dancing with the Devil”, “ICU (Madison’s Lullabye)”, “The Art of Starting Over”, “Intro”, “The Art of Starting Over”, “Lonely People”, “The Way You Don’t Look At Me”, “Melon Cake”, “Met Him Last Night” (feat. Ariana Grande), “What Other People Say” (Demi Lovato & Sam Fischer), “Carefully”, “The Kind of Lover I Am”, “Easy” (Demi Lovato & Noah Cyrus), “15 Minutes”, “My Girlfriends Are My Boyfriend” (feat. Saweetie), “California Sober”, “Mad World”, “Butterfly” si “Good Place”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT