Sely a fost amendat pentru o petrecere in pandemie

Selly e responsabil și a răspuns acuzațiilor făcute de ziua lui! A luat amendă de 21.000 lei!

we ❤️ music
Zilele trecute a fost ziua lui Andrei Șelaru - Selly - care a împlinit 20 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere printr-o petrecere. Însă aniversarea acestuia a atras o mulțime de critici în mediul online și nu numai, iar poliția s-a sesizat și ar fi trimis și o amendă pe numele vlogerului și vedetei TV.

Selly nu este la primul scandal mediatic, fiind mereu în atenția presei de scandal. De data aceasta a fost acuzat că a fost iresponsabil și că a petrecut de ziua lui cu mai mult de 20 de persoane. Poliția s-ar fi sesizat din cauza unor filmulețe publicate pe rețelele de socializare și astfel au ajuns în atenția organelor de ordine. Dar Selly a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, și mai ales că el având emisiune săptămânală se testează de fiecare dată când merge la emisiune. Este un tip responsabil și toată lumea a văzut în vlogurile sale sau pe instagram că își face testul covid chiar și atunci când se duce în vizită la prieteni. Vlogerul a primit o amendă că a dat petrecere în pandemie.

selly

Acolo i-au cântat maneliștii Tzancă Urganul și Costel Biju și așa s-au sesizat polițiștii. Cuantumul sancțiunilor aplicate la petrecerea vloggerului s-a ridicat la 21.000 lei. Selly a publicat pe canalul său de Youtube un filmuleț în care explică cum au stat lucrurile la petrecerea cu pricina. “Am fost și eu cu câțiva prieteni la o vilă din Snagov, să petrec de ziua mea și, bineînțeles că din treaba asta a ieșit scandal național. Practic sunt acuzat de două chestii: o dată că am făcut treaba asta în pandemie, și a doua că i-am adus pe Tzancă și pe Biju să cânte la ziua mea. Și acum e amuzant, că oamenii sunt mai supărați pe a două chestie decât pe prima. Nu e supărată lumea că facem petreceri în pandemie, ci că ascultăm manele la petreceri. Este ireal câtă ipocrizie poate există în țara asta!”, a declarat vloggerul în postarea de pe Youtube.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT