LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
solista ami

we ❤️ music

Tot ce ar trebui să stii despre simpatica solistă Ami

Ami a făcut un exercițiu de imaginație și a publicat pe rețelele de socializare 10 lucruri despre ea pe care fanii nu le-au aflat pană acum. Din fericire, noi mai știm câteva lucruri pe care vi le vom scrie la finalul acestui material publicat de Ami pe pagina ei de socializare.

ami a fost la te cunosc de undeva

“10 lucruri pe care (probabil) nu le știați despre mine:
1. Mi-e frică de cutremure și lilieci
2. Îmi spăl părul o dată pe săptămână
3. Uit ușor numele celor cu care abia fac cunoștință și nu rețin titluri de filme, piese, artiști pe care îi ascult, în afară de câteva excepții.
4. Sunt alergică la frig, praf și florile de tei
5. Diminețile nu sunt punctul meu forte, dar dacă trebuie, mă trezesc la orice oră.
6. Nu-mi plac băuturile acidulate, ciorba de burtă și pepenele galben.
7. Îmi place mirosul de benzină, lac, aracet.
8. Mănânc chipsuri cu castraveți murați
9. Când merg într-un restaurant, îmi comand cel puțin 3 feluri de mâncare, să fiu sigură că nimeresc ceva care să fie pe gustul meu.
10. Sunt o balanță tipică: azi e DA, mâine e NU = nehotărâtă, îmi e greu să iau decizii
Sunt curioasă dacă avem lucruri în comun. E rândul vostru să-mi spuneți în comentarii, câte un lucru interesant despre voi. Hai să vă văd.

ami

Andreea Ioana Moldovan s-a născut pe 28 septembrie 1989 la Baia Mare. Este cunoscută pentru piese ca „Trumpet Lights”, ,,Playa en Costa Rica” sau „Deja Vu” feat. Grasu XXL, cu care este prezentă în clasamentele muzicale din România din 2012. La numai trei ani, părinții au înscris-o la un festival de muzică local, unde a câștigat marele premiu. Au urmat cursurile la Palatul Copiilor din Baia Mare și participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale. Totodată, Ami a studiat și vioara, timp de 12 ani. După absolvirea liceului, Ami a plecat la București unde a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică, secția Compoziție Jazz–Muzică Ușoară. Tot la București l-a cunoscut pe Adi Colceru (David Deejay), la sfârșitul anului 2011. Întâlnirea a fost de bun augur pentru că Adi căuta o voce feminină pentru un nou proiect. Ami a activat în trupa de backing vocals a Paulei Seling și a participat la prima ediție a concursului X Factor, unde a avut-o chiar jurat pe Paula. În 2012, Ami și-a lansat primul single cu sprijinul celor de la Media Pro Music, “Trumpet Lights”, piesa compusă de David Deejay. Pentru cei care nu știu, Ami își cumpără hainele de la raioanele de copii pentru că e mică de înălțime. A mers la “Te cunosc de undeva”, “Ferma vedetelor” și “Exatlon”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT