LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Muni Long - Saweetie - „Baby Boo”

we ❤️ music

Muni Long apelează la Saweetie pentru piesa „Baby Boo”

Muni Long apelează la Saweetie pentru piesa „Baby Boo”. Single-ul va putea fi regăsit pe noul EP foarte așteptat al lui Muni, “PUBLIC DISPLAYS OF AFFECTION TOO”, care va fi lansat pe 24 iunie și va conține cinci piese noi, inclusiv single-urile „Pain” și „Another”.

Pe lângă două interpretări inspirate ale hit-urilor ei pentru râvnitul program global, Muni se alătură MTV Push pentru a vorbi despre ieșirea din culisele industriei, proiectul ei inovator “Public Displays of Affection” și cum sunt scrise cele mai bune melodii ale ei.

Cel mai difuzat și interesant artist R&B, Muni a explodat cu succesul „Hrs And Hrs”. Pe lângă faptul că a înregistrat peste 200 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul 1 la Radio Urban & Rhythmic, piesa a ajuns în Top 5 la Apple Music și a ajuns pe locul 17 în Billboard Hot 100.

Muni a fost recent subiectul unui profil aprofundat pentru Nightline de la ABC News și GMA3. Anterior, Muni a interpretat „Hrs And Hrs” la emisiunea The Tonight Show de la NBC, cu Jimmy Fallon în rolul principal. În plus față de artistul MTV Global PUSH pentru luna iunie, Muni a fost numită în programul „On The Verge” al iHeart Radio, BET Amplified, artistul You-Tube On The Rise, You-Tube’s Artist On The Rise, Spotify Frequency Artist, Snapchat Artist to Watch, and Amazon Breakthrough Artist of the Month.

Înainte ca stilul ei emoționant, izbitor și plin de suflet să cucerească întreaga lume cu „Hrs And Hrs”, Muni Long a petrecut un deceniu ca fiind una dintre cele mai bine păstrate arme secrete din industrie. Călătoria ei ca compozitoare, care combină R&B, rap și pop, a acumulat un catalog divers de hit-uri pentru Rihanna, Mariah Carey, Madonna, Chris Brown, Ariana Grande, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Selena Gomez și mulți alții.

Priscilla Renea, originară din Vero Beach, FL, a adoptat numele Muni Long și s-a angajat ca artist solo. „Priscilla este numele cu care m-am născut”, spune ea. „Întotdeauna mi-am dorit să fiu Muni Long. Ea este neinfricata. Ea are intentie. Ea sunt eu”.” Public Displays Of Affection”, EP-ul ei foarte așteptat (conținând „Hrs And Hrs”) a fost lansat independent prin Supergiant Records în noiembrie 2021 și a devenit imediat un Top 10 Apple Music R&B Album.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT