LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
toby ibitoye si fmilia lui

we ❤️ music

Tobi Ibitoye și soția sa Antonia au devenit părinți a doua oară

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production, și soția să Antonia au devenit părinți pentru a două oară. Fiica celor doi, Aria Așèdá, a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie 2022. Atât mama, cât și fetița Aria, cu o greutate de 4,2 kilograme, sunt perfect sănătoase.

Încântați de venirea pe lume a Ariei nu sunt doar părințîi, ci și surioară acesteia, Arin, în vârstă de 3 ani. Conexiunea dintre cele două surori este deja puternică, după cum a povestit Antonia. Această a precizat că micuța Aria devenea agitată, încă din burtică, atunci când auzea vocea surioarei ei Arin. „A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă că înainte și să mă pot ocupă și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă, mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus AViața lui Tobi este despre armonie, iar acest lucru se vede în tot: de la familie până la muzică pe care o scrie. Lucrurile decurg natural de la început până la sfârșit pentru el și obișnuiește să privească totul cu calm.
„Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mășînă, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine.”, a precizat Tobi.
Pe de altă parte, Tobi știe că relația cu Aria o să fie altfel, pentru că Aria și Arin sunt diferite, iar acest lucru s-a văzut încă din timpul sarcinii.
„Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea”, a spus Tobi.
Adevărata relație cu Aria se va concretiza abia atunci când micuța va începe să vorbească, cel puțîn asta crede artistul, după experiența cu Arin. Tobi a mai precizat că este convins că famila va fi foarte echilibrată în formulă de patru. „Din experiența cu Arin, am descoperit că o relație adevărată cu copilul o să am când începe să vorbească, când ne formăm un atașament. Cu mama există această conexiune foarte puternică încă de la început, pentru că este natural. O să ne descurcăm cu doi copii: când soția mea va avea grijă de Aria, eu voi stă cu Arin. Ne împărțim responsabilitățile. Deja eu cu Arin avem o relație foarte bună, foarte sănătoasă”, a spus Tobi.
O poveste de dragoste începută dintr-o glumă
Povestea de dragoste dintre Tobi și Antonia a început dintr-o glumă făcută de o persoană necunoscută celor doi. Mulți chiar ar putea spune că la mijloc este, de fapt, mâna destinului.
Tobi se află cu grupul său de prieteni într-un club din București. Antonia, la rândul ei, se află cu grupul ei de prieteni în același club. La un moment dat, un bărbat pe care niciunul nu-l cunoștea i-a luat mâna lui Tobi și i-a pus-o în mâna Antoniei. După acel moment, Tobi și Antonia nu l-au mai văzut niciodată pe acel bărbat. Stânjenit, Tobi și-a cerut scuze în fața Antoniei, iar la insistențele prietenilor lui chiar a găsit curajul necesar să îi ceară un contact. Fiind în perioada în care Tobi participa la „Vocea României”, acesta a profitat de ocazie și a invitat-o pe Antonia să-i fie alături acolo. Au urmat întâlniri, conversațîi și plimbări lungi. O dragoste sinceră și o familie completeaz Antonia.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT