LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
billie ellish

we ❤️ music

Billie Eilish e nominalizată la Oscar-uri cu piesa “No Time To Die” și a fost desemnată “Best Internațional Artist” la Brit Awards

Billie Eilish este nominalizată la premiile Academiei Americane de Film (Oscar) pentru piesă “No Time To Die”. Billie a primit trofeul "Best Internațional Artist" la Brit Awards

Billie Eilish este nominalizată la premiile Oscar pentru piesă “No Time To Die”, care este prezența pe coloana sonoră a filmului James Bond din 2021. Billie a câștigat premiul GRAMMY pentru Best Song Written for Visual Media, premiul Golden Globe pentru Best Original Song și este nominalizată și la premiile Critics’ Choice.
Totodată, marți, 8 februarie 2022, Billie Eilish a fost desemnată Artistul Internațional al Anului în cadrul premiilor Brit Awards, un trofeu pe care l-a primit pentru al treilea an consecutiv. În 2021, Billie Eilish a lansat albumul “Happier Than Ever”, pe care regăsim piese precum “Therefore I Am” sau “NDA”

Al doilea material discografic al artistei este nominalizat la două categorii în cadrul premiilor Grammy – “Albumul Anului” și “Cel mai bun album pop”. În plus, single-ul “Happier Than Ever” este nominalizat la patru categorii: “Record Of The Year”, “Song Of The Year” și “Best Pop Solo Performance”.
Ascultă albumul “Happier Than Ever”: https://BillieEilish.lnk.to/HappierPR
În trecut, Sam Smith a câștigat premiul Oscar pentru piesă “Writings on the Wall” realizată pentru filmul James Bond din 2016. Totodată, “Skyfall” de la Adele a câștigat premiul Best Original Song în 2013 tot pentru un film din seria agentului 007.

Decernarea premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie 2022. Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute sub numele de Premiile Oscar, reprezintă un grup de 24 de premii decernate anual de către Academia Americană a Artelor și Științelor Filmului (AMPAS) în domeniul filmului.

Organizația avea în anul 2002 peste 6.000 de membri, toți profesioniști în diverse specialități ale cinematografiei, și anume producători, regizori, actori, directori și editori de imagine, sunetiști etc.
Billie Eilish a devenit rapid unul dintre cei mai importanți artiști din lume. Piesă “ocean eyes” a fost single-ul de debut, iar albumul “WHEN WE ALL GO TO SLEEP, WHERE DO WE GO?” a fost pe primul loc în Billboard Hoț 200 din SUA, dar și în alte 17 țări, fiind cel mai ascultat album al anului 2019 la nivel mondial.

Billie a devenit cel mai tânăr artist nominalizat la premiile Grammy, cât și cel mai tânăr câștigător. La Grammy-urile din 2020, Billie a câștigat Best New Artist, Album of the Year, Record of the Year, Song of the Year și Best Pop Vocal Album. Anul acesta, Billie a mai primit încă 4 nominalizări la Grammy, câștigând Record of the Year pentru ‘everything i wanted,’ și Best Song Written For Visual Media cu ‘No Time To Die.’

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT